tisdag 4 februari 2014

Laura Mercier Body & Bath collection in Vanilla


David kom, han såg och han köpte med sig detta 
G-U-D-O-M-L-I-G-A set från Laura Mercier. Det är det lyxigaste jag någonsin skådat! Jag har i evigheter velat testa den ikoniska body sufflén från detta märke. And papa did me proud! För hem kom han med ett body & bath set som doftar av den mest ljuva vaniljen. Setet innehåller en soufflé, en scrub, ett doftljus och det ikoniska badskummet som kommer med en honungspinne. Denna honungspinne ska förföriskt snurras i produkten för att sedan sköljas av under kranet. Et voilá och du har ett fluffigt vaniljdoftande badskum. Vilka tror att jag ögonabums ska tappa upp ett bad med just denna produkt? Alla, jag tänkte väl det!

På denna bild ser ni honungspinnen. Vilken ljuvlig idé! Det gör ju hela känslan känner jag! Nu ska det badas, scrubbas, smörjas och allt ackompanjerat av doftljuset. Låt oss kort prata om doften. Jag HATAR vanilj. Världens tråkigaste lukt. Denna kollektion doftar vanilj och jag ÄLSKAR doften. Doften är fullkomligen naturlig och allt annat än en syntetisk lukt. Soufflén ser ut som en krämig yoghurt med färsk vaniljstång i sig. Jag räds nästan att använda produkterna. Vill att de ska vara livet ut!
 Foto: David Johansson (copyright).

Det är nog ganska uppenbart att min man känner mig väl. Jag vet ingen kille som kan så mycket om skönhetsprodukter, och det för att jag alltid pratar om det och han tålmodigt lyssnar. Han är medveten om min förkärlek till flärd och vardagslyx. Jag uppskattar så när han skämmer bort mig. Sen kan jag ju förvisso tycka det är en himla bra idé att den som reser bort (alltså David) köper med sig hem en "tack för att du väntade tålmodigt här hemma"-present till den (alltså jag) som tålmodigt väntar hemma. En mycket, mycket bra regel om jag får säga det själv!

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Åhlens city i stockholm hade tydligen dessa set! go girl, skynda fynda!

   Radera
  2. Han skämmer bort dig......
   Kram
   MOR

   Radera
  3. Hej fina mammi! Ja han är så snäll så snäll! love you!

   Radera
 2. Åh vad ljuvligt, älskar förpackningarna och vilka otroligt snygga bilder han har tagit!

  SvaraRadera
  Svar
  1. jag testkörde alla produkterna häromdagen och du må tro jag både blev mjuk, återfuktad och väldoftande!
   Ja, David är jätteduktig! Jag ska hälsa honom att du gillade bilderna, då blir han jätteglad!
   kram på dig!

   Radera