fredag 14 februari 2014

En dag i kärlekens tecken


I dörren möttes jag av choklad och världens största blombukett. Tur att jag hade köpt både blommor, vin och choklad till David också! =) Förr i världen tyckte jag alla hjärtans dag var trams, nu bara vältrar jag mig i romantiken. Jag älskar alla hjärtans dag. Hela dagen har jag sett människor springa runt med blommor i handen. Blyga tonårspojkar som med rosiga kinder överräckt en liten rosa ros med lite grönt till en fnissig liten tös som med bultande kaninhjärta aldrig känt sig så speciell. Gamla herrar som varje alla hjärtans dag i 40 år har köpt röda tulpaner till sina små gråhåriga fruar därför att han vet att det är det vackraste hon vet. Dessa gamla herrar som med en rynkig hand vägt buketten i sin hand för att se om den kommer gå hem i stugan. Så rörande bilder. Unga vuxna som köpt bubblor och praliner för att göra kvällen speciell. Unga singeltjejer med eyeliner och klackaskor som stod utanför tåget och samlades för att ikväll ha en riktig girls night out. 
Allt med alla hjärtans dag är underbart tycker jag. För all kärlek är bra kärlek. Det var ju det vi kom fram till häromdagen. 

Ikväll ska vi äta sushi och efteråt gå loss på pralinerna, lakritskolorna och gelehjärtarna. Vi ska se på spåret och jag vet redan nu att lagom till halv tio kommer jag ha somnat på soffan med huvudet mot Davids bröst sakta vaggad av slagen från hans hjärta. Fredagkväll! Bara ordet får axlarna att sjunka någon decimeter. Denna helg har jag bara gudomlighet att vänta. Imorgon blir det långpromenad tillsammans med Emilia och på söndag åker jag iväg med tre pinglor för projekt YSB. 

Jag är så glad och tacksam för varje person som kommer in och läser min blogg. Jag spritter till av glädje varje gång jag ser att någon lämnat en kommentar. Jag uppskattar det så mycket. Med det sagt är det inte mer än rätt att även ni får lite kärlek! Då återstår bara att önska dig en riktigt trevlig alla hjärtans dag-kväll. Oavsett med vem eller på vilket sätt du väljer att spendera denna kväll. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar