torsdag 27 februari 2014

Det glimmar i Malmö

 
I Malmö ligger en butik som är underbar. Den ligger ett stenkast från mina föräldrars våning och jag riktigt känner hur plånboken glöder var gång jag går förbi "glimma". Glimma ligger alldeles i närheten av Triangeln, på östra rönneholmsvägen, och är till bredden fylld med cirka 100 % habegärliga saker. Nu är alla räkningar betalda och jag går igenom dessa bilder för att klura ut om något ska få komma med mig hem denna månad. Luta er tillbaka och följ med på en guidad tur inne på Glimma. 

Jag dör för dessa askar. Men den stora frågan kvarstår, hur tusan ska man bestämma vilka färger man ska ha? Ni med ett bra öga för inredning, hur väljer ni färger?
 Fina vaser, skålar och fat dignar i bokhyllorna. Vissa i de mest drömska pastellerna och andra i sprakande marockanska mönster.

 When in doubt när det kommer till "gå-bort-present" satsar jag alltid på ett par riktigt snoffisiga tvålar. Och dessa gör mig icke besviken!
 En hel bokhylla är fylld av kuddar. Men här får jag samma problem, hur tusan väljer man färg, form osv? Det finns för många val, jag blir typ knäpp!

Pompoms, orientaliska lampor och pastelliga pappskärmar trängs i skyltfönstret. Och jag vill ha det exakt så hemma. I våra ungars framtida rum ska jag hänga upp minst tre pastelliga lampor. Så fint!

Välkommen in!

Ujujuj, klockan är halv nio och min stela rygg längtar efter att få krypa ner i sängen. De dagar jag har haft en rättegång är jag alltid lite mer trött än andra dagar och idag är inget undantag. Nu kryper jag ner med mina tre sexiga snickarbröder och hoppas att jag åtminstone hinner läsa en tjugo sidor innan jag somnar med boken på magen!

Ha en trevlig kväll!

2 kommentarer:

  1. Sådana butiker älskar jag! Bra tips inför sommarens Skånesemester:)
    Angående att välja prylar, färger och mönster...jag har vissa kärnfärger och stilar jag följer upp i olika rum, sådana som klickar med varandra och inte bryter av för mycket. Jag väljer kanske inte en neonrosa plast-Jesus till vårt allmogekök, men däremot kan jag lätt ha en sådan i mitt kitchiga turkosa arbetsrum:) Mönster blandar jag helt hämningslöst. Vi har olika färger i samtliga rum, så det finns plats för alla kulörer kan man säga, fast fördelat över huset, på så sätt blir man inte så styrd i sina val:)

    SvaraRadera
  2. Men vilken mysig affär! Den måste jag kolla upp nästa gång jag är i Malmö ;)
    Kram Sara

    SvaraRadera