torsdag 20 februari 2014

En långsam torsdag


Eftersom jag var ledig från jobb i måndags blir denna vecka en dag kortare. Ingen är gladare än jag. Tänk att det redan är torsdag? Några timmar och sen är den här, fredagen. Den bästa av veckans alla dagar. Det är dagen man sladdar hem från jobb och känner hur axlarna sjunker ner. Det är dagen man äter extra god mat och tittar på på spåret. Det är dagen man (jag) somnar på soffan vid absolut senast 21.30. Jag älskar fredagar.

Det ska bli härligt med helg. Jag ska bara slötitta OS, gå på några husvisningar med David och sen inte göra så mycket mer. Kanske träffa en kompis och vara smakråd på stora kostymletardagen, vilket är på lördag. Kanske tar vi en promenad. Kanske vi går på bio. Eller kanske vi bara stannar inne och gör ingenting. Precis så som helgen ska vara. Tom och ledig så att man möjliggör för återhämtning och spontanitet. Jag vet redan nu att jag ska försöka injicera lite C-vitamin. Juicer, smoothies och citronvatten ska intagas hela långa helgen. För huva vad glåmig och trött jag är. 

Jag vet inte om det är vädret, bristen på solen eller något annat som spökar men humöret är inte på topp. Jag känner mig lite hängig och rent ut sagt obotligt trött. Det känns som att jag aldrig får sova ut, eller få sova tillräckligt. Jag gäspar mig igenom dagarna och jag blir tokig. Var är all energi? Idag blir det en helt vanlig dag. Jobb och ikväll, om jag hinner, är det jag som struttar ned och dansar lite balett på danshuset som ligger några kvarter bort. 

Hoppas din torsdag blir härlig, och hur du än spenderar den kan det knappast bli tröttare än min torsdag. Snälla, säg att ni också känner er trötta och hängiga!

4 kommentarer:

 1. Med detta vädret och allt mörker så är det klart att man känner sig depp, feel better! (Älskar bilden!)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag behöver solljus och D-vitamin! give me spring!

   Radera
 2. Jag släpar mig fram, precis som du. Paradoxalt nog, eftersom det är först nu som ljuset nått oss i norra Sverige och det borde, som det heter,spritta av glädje i kroppen. Rosenrot, har jag fått höra, är knepet. Pigger och pilsker skall man bliva, så det kanske är värt att prova?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rosenrot säger du? Har aldrig hört talas om det, men det borde kanske vara en idé att prova. Kram på dig!

   Radera