måndag 24 februari 2014

En korg i galvaniserad stål


Allt detta husletande gör att det nuvarande hemmet står stilla. Det känns inte lönt att göra något i lägenheten eftersom vi kanske inte ska stanna där så länge till. Men inspirationen och viljan att bygga bo glöder precis lika intensivt som alltid så det blir att jag lite då och då köper en liten inredningspryl. Egentligen behöver vi köpa möbler, men det känns helt onödigt för risken finns att de inte passar i ett nytt hem.

Jaja strunt i detta. Lägenhet eller hus spelar ingen roll när det kommer till den här underbara korgen i galvaniserad stål från Rusta. Jag älskar denna korg. MEN jag har ett stort problem, vad ska jag ha den till?

Jag vill inte ha halsdukar etc. i den, vi har inga leksaker att ha där och jag vill varken förvara ved eller tidningar i den. Vad återstår? Vad tusan ska jag ha korgen till? Någon som har någon smart idé?

Nämnde jag förresten att den lilla korgen (som jag köpte) kostar 99 kr och den störa 149 kr??? Nu snackar vi fynd!

7 kommentarer:

 1. Kanske kan man ha värmeljus/stearinljus i den. Kanske ngn växt eller torkade blommor. För övrigt riktigt snygg korg:)!

  SvaraRadera
  Svar
  1. den är rätt stor korgen så det blir en jäkla massa värmeljus! ;) men du ska ha tack för tipsen. kram!

   Radera
 2. Handdukar på badrummet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. bra idé! tackar! jag bär med mig alla era tips så får vi se vad det blir av det hela. kram!

   Radera
 3. Citroner? Det brukar då inredarna fylla dylika korgar med😊 Sen kanske man kan undra vad man ska fem kilo citroner till, men...ja. Min mamma hade nog lagt garnnystan i dem😊 Jag gillar idén om handdukar eller kanske en massa badbomber? Du kan ju även klä dem med säckväv och plantera en utomhusväxt till sommaren. Lägga dina egenodlade morötter i den stora korgen, då du har din egen täppa att skörda😊

  SvaraRadera
  Svar
  1. jag kommer aldrig använda upp alla de där citronerna. så de kommer ligga där och ruttna! =) Ja, handdukar är än så länge den vinnande idén! =)

   Radera
  2. Pinsamt nog hade jag införskaffat typ fyra kilo tomater som jag fyllde en glasskål med och ställde på köksbänken då min lägenhet skulle plåtas inför försäljningen. Jag trodde mig inte vara fullt så töntig, men alla års flitigt gluttande på inredningsprogram hade tydligen skadat mig mer än jag ville erkänna. Well, lägenheten blev då såld och jag föråt mig på tomater, men jag ska aldrig mer ge mig på den sortens taffliga försök till homestaging😊

   Radera