söndag 16 februari 2014

Bloggfika med little miss consumer

Eftersom jag är iväg på tjejhelg är det på sin plats att fortsätta med tjejhängstemat. I onsdags hade jag bestämt bloggfika med Maria, aka little miss consumer. Vi hann med en snabb fika och ett snabbt besök på Mitti Kicks och det mest otroliga var mängden samtalsämnen vi hann ta oss igenom på en dryg timme. 

Jag säger som kungen, det sa bara klick! Maria är en härlig, lättsam och rak person. En kvinna helt i min smak. Eftersom hon jobbar på skönhetsavdelningen på Åhléns var ju självklart skönhet ett givet ämne att samtala om. Många kan tro att skönhet är ytligt. Men genom att samtala om skönhet avhandlade vi både värderingar, feminism och etik vid marknadsföring.

Nu ska jag göra mig i ordning och svida om till något riktigt härligt för att sen inta middagen här på Ystad saltsjöbad. Ni må tro vi har det underbart! Vi har badat i varma bassänger, gjort ansiktsbehandlingar, ätit och bara vilat och njutit! Åh, här har vi det bra!

4 kommentarer:

 1. Alltså bara klick. Vill mysa snart igen, typ fika och shoppingrunda.

  SvaraRadera
 2. Om man inte är en ytlig person kommer man in på djupare ämnen vad man än pratar om. Så det säger en hel del om er båda tänker jag :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har så rätt. Jag befann mig för ett tag sen i ett sällskap där oavsett vad jag sa satt de helt oberörda. Det var skitsamma om jag pratade om något som nyligen stått i tidningen, om värderingar, problem med integration osv. De verkade helt likgiltiga. Då undrade jag, hur orkar man i år umgås med människor där det enda man avhandlar är ämnen som aldrig någonsin får krypa ner i det där allvarsamma, seriösa eller djupa?
   kram på dig!

   Radera