söndag 26 januari 2014

Söndagskväll

ljusstake - arvegods, marmorsplatta - Louisiana shop , keramikask - Jonas Lindholm

David är nyss hemkommen från gymmet och står i köket och värmer gårdagens köttfärssås. Är inte just pastarätter sådan mat som värmer en frusen kropp? Jag har haft min söndagspampering bestående av scrub, insmörjning, ansiktspeeling och mask följt av en lång och het dusch. Jag är varm, mjuk och sömnig och i alldeles perfekt stämning för en söndagskväll bestående av middag och film. Känner jag mig själv rätt kommer jag även äta upp biten morotskaka som överlevt helgen.

På bilderna ovan ser ni en av marmorplattorna jag köpte i Louisianas webshop och bloggade om här. Den ligger nu på vår bokhyllas lägre del och pryds av en ärvd ljusstake och Jonas Lindholms ljuvliga lilla "macarone" ask. I den ligger för tillfället småslantar. Några guldtior om jag inte minns fel.

Idag hade vi en ljuvlig dag. En snöig bilresa in i Skåne och vi var framme vid the Lodge. Ett hotell som ligger inne i den skånska skogen. Upp för en backe och ett trähus i New England-stil tornar upp sig. Tillsammans med svärmarna åt vi en härlig brunch. Perfekt söndagsnöje. Två timmar mat och prat framför en sprakande brasa medan snön föll i en rogivande takt. Jag tog massa bilder och så fort de är redigerade kommer jag självklart blogga om dem. Jag filar redan på när jag kan åka dit nästa gång. Och då ska jag bannemej unna mig en spabehandling. För spabehandling, det är guds gåva till Frida!

Nu ropar David att maten är klar och jag är redo att burra ner mig i soffan och halvsova till senaste Hobbitfilmen. 

Jag hoppas din helg gav dig lugn och ro, energi och glädje så du är redo inför måndag imorgon! KRAM!

1 kommentar:

  1. Hej Frida, måste bara skriva till dig, tyckte det var lite komisk. Bad en kollega om tips angående en födelsedagspresent (keramikasken ovan blev hennes svar) och så skickade hon länken hit till mig... gick in och kollade och sedan efter ett tag ser jag ju tusan att det är du! Kul! Jobbar i Sthlm och kollegan är härifrån så tror inte hon vet vem du är, världen är bra allt liten. Hoppas allt är bra med dig, jättefin blogg! Kram Anna Kinn

    SvaraRadera