söndag 26 januari 2014

Frukost på Chez madame


Jag har helt glömt blogga bilderna från en uuuunderbar frukost vi åt häromveckan. Vi styrde våra steg mot Chez Madame för att äta frukost med våra fina vänner Einar och Cathrine. Chez Madame är ett fik som även caterar mat. Allt är ekologiskt och vegetariskt och personalen på Chez madame visar att vegetarisk mat är ALLT ANNAT än tråkig!

Frukosten vi åt bestod av att man valde ett antal smårätter. Jag och David delade på fyra olika rätter. Brödkorg, scones med clotted cream och lemoncurd, fattiga riddare med mascarpone och sylt och ett ljuvligt fruktfat. 

En underbar sak med att få en pojkvän/flickvän är att man ibland får deras vänner på köpet. Så är fallet med Einar och Cathrine. David och Einar har varit vänner i åratal och genom deras vänskap fick jag en egen vänskap med Cathrine. En varm, smart och god själ. En sådär pangbra tjej som alla vill ha i sin vänskapskrets! Och vacker är hon också! Och Einar med!

Ni som klipper er på headon på Möllan har nog sett Einar hänga på deras vägg. Han modellade både sin rockabillyfrisyr och tjusiga mustasch. Ni ser ju vilken stilig karl! 
Alltså älsk på dessa!

Ni som bor i Malmö, eller har vägarna förbi, och är sugna på en GRYM frukost besök Chez Madame. Ni kommer inte bli besvikna. Sen kan jag ju informera om att de även gör galet god lunch. Så all in all, allt är gott och bra. 

2 kommentarer:

  1. Har en soft spot för rödhåriga killar, tycker att det är så tjusigt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tyvärr är just denna ginger upptagen så du får fortsätta din jakt! =)

      Radera