tisdag 21 januari 2014

It's always tea time


I somras var mina föräldrar i Oxford och då köpte de den här underbara plåtasken med Alice i Underlandet på. I ligger sådär riktigt gott te som man bara kan köpa i Storbritannien. Te går ju åt i dessa kalla tider. Herregud vad kallt det är. Det är som vintern slagit till och jag lider. Jag hade glömt att vintern kan vara såhär kall i Skåne. Det är den isiga blåsten som gör det. Idag fanns inget annat att göra än att äta en riktigt het purjolök- och potatissoppa. Nu ligger jag nedbäddad under dubbla täcken och hoppas att det heta teet når ända ner till tårna. För trots raggisar och fårskinnstofflor är det tio små isbitar jag har där nere. 


Är det bara jag som är ur balans eller känner ni er också trötta. Jag är vit som ett lakan, torr i huden, ont i magen, uttömd på D-vitamin och tröttheten. Jag är så oerhört trött. När jag kommer hem vid 17-tiden är jag redo att gå och lägga mig för kvällen. Jag tänker att jag kanske får mer energi om jag rör på mig, men jag orkar inte. Som sagt, är det bara jag eller känner ni er också trötta?
Som ni hör är ikväll en sådan kväll jag tycker lite extra synd om mig själv.2 kommentarer:

  1. Jag blir också JÄTTE trött och vit och torr. Det hjälper att röra på sig men jag blir dubbelt så trött efteråt på kvällen och nästa morgon. Kan starkt tipsa om supplement såhär på vintern (och generellt också). Jag tar vitamin D droppar på morgonen samt några andra grejer. Sen precis som du smörjer jag in huden morgon & kväll så den inte blir så torr. Funderat på att köpa en sånn lampa som ger "sol ljus"? Några vänner till mig säger det funkar bra.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag funderar på om jag borde ta extra d-vitamin för såhär kan jag inte ha det. gäspar dygnet runt! bläää så trist! jag hade tyckt det var så fint att ses någon gång. blev alldeles nostalgisk när jag såg din och catas blogg om lägenhetsköpet! kram!

      Radera