måndag 12 maj 2014

En gräsänka bland strykvatten och stringtrosor


När David är borta dansar inte jag på borden. Nej, jag tar itu med strykningen. I ett skåp står ett lavendeldoftande strykvatten och jag blir aldrig riktigt klok på hur man ska använda det. Spraya på tyget? Hälla i strykjärnets hål för vatten? Detta blev ett mission för google. Jag försöker googla "hur använder man strykvatten" och då föreslår Google "hur använder man stringtrosor" på första plats och på en gedigen andra plats föreslår Google "hur använder man strypsnara". Ok?

Vem behöver instruktioner för att använda stringtrosa? If you can't figure that one out you're either too young or too old. För enligt mig finns det en sisådär 24 magiska månader någon gång i livet när man är snygg i string, och så finns det en sisådär 24 magiska supermodeller som alltid är snygga i string. Men jag är över det. Som min kära mor kallar dem "tannatråden". Och ja ärligt, vem vill ha en tandtråd inkilad…..där?

Nog om string. Herregud, nu kommer ju alla stringinformationssuktande människor hamna här hos mig. Jag kan ha släppt lös en best. Åter till det vi pratade om först. As I blog sitter David på en restaurang i ett kvällsvarmt Turkiet, med en havsbris som bästa vän och säkert bordet fullt av fantastisk mat. Det är tråkigt när han är borta. Den första dagen vräker jag mig i egentid för att resterande dagar gå runt och tycka fasligt synd om mig själv. Tur att denna vecka är fylld med roliga händelser och galna upptåg.

Vet du förresten hur man använder strykvatten/linnevatten?

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. ahhh äntligen ett svar! tack så himla mycket! här har jag hällt det i strykjärnet som en annan idiot!

      Radera