söndag 9 mars 2014

Sjukstuga ..... (igen)....


Åh herre vad sjuk jag varit. Chefen satt och snörvlade på jobbet och mitt i princip obefintliga immunförsvar satte mig direkt i klistret. Som en klubba i huvudet och jag har sovit mig genom helgen. Från fredag vid 14-tiden och fram till nu. Nu äntligen börjar jag bli lite människa. Förvisso har jag varit vaken i omgångar i natt då min astmahosta väckt mig och trycket över öronen gör mig lomhörd som en gammal gumma. Men David har lovat mig ägg och bacon frukost och en stor kopp kaffe, så det ska nog bli folk av mig igen. 

På bilden ser ni mina absolut favvisörhängen! Ett par örhängen designade av Michael Kors. Vad ni skådar är låssedinemanter (låtsasdiamanter) omslutna av roséguldsfärgat material. Jag älskar dessa örhängen och använder dem i princip dagligen. De känns chica och lyxiga och jag köpte dem åt mig själv efter en milstolpe i livet. För att bli advokat ska man genomgå tre obligatoriska kurser och efter delkurs 1 fick jag dessa örhängen. En tredjedel in i advokatlivet förtjänar ett par lyxiga, tunga och maktfulla örhängen. 

Jag hatar att jag vart så sjuk för jag har så himla mycket att skriva och blogga om! Berätta så länge, vad har du gjort i helgen? Och vad kommer din söndag innehålla?

5 kommentarer:

 1. Stackare:( Jag överdoserar D-vitamin som en galning och har klarat mig i år i vart fall. Har, precis som du, astma och det är den som knockar mig vid förkylning, så jag slipper helst få skiten:)
  Helgen gick åt till shopping, sömn, städning och mello; på det hela taget ett idealiskt veckoslut när man inte längre är 23. Jag kan för övrigt höra mitt 23-åriga jag hånskratta åt den 20 år äldre tanten som slösar bort helgerna på dylikt. Det var inte roligt.
  Nåväl, krya på dig:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha men guuuud jag är ju bara 27 och tycker din helg lät som rena rama drömmen! vad shoppades det?

   Radera
  2. Jamen då blir du säkert en äventyrlig och vild pensionär istället, eftersom du kör medelåldersstyle redan nu😊 Mina gamla föräldrar är fan piggare än jag!
   Shoppingen resulterade i ett knippe nya...ja, strukturlack dårå😉 Sen bidde det lite nya toppar och annat småkrafs. Östersund är nu inget shoppingmecka direkt, men jag kraftsamlar inför stundande endagskurs i huvudstaden, då Sephora ska få mitt kontokort att ryka😊

   Radera
 2. Åh, vad snygga örhängen. Förstår att de är dina favoriter. Attans att vissa inte kan hålla sig hemma när de är sjuka utan smittar ner andra. Hoppas du snart är bättre! Krya på dig. Kram Annika

  SvaraRadera
  Svar
  1. å andra sidan åkte jag en snabb sväng inom kontoret idag så kanske jag smittade någon tillbaka då? :(

   Radera