torsdag 25 juli 2013

Maybelline Fit Me concealer (review)

Jag ÄLSKAR denna concealern. Vad är bra? Vi kanske ska fråga oss vad som är dåligt med den. Inget!

För det första är det en riktigt bra produkt. Den täcker så fint under ögonen och ger en underbar lyster. Den håller hela dagen. På grund av sin rinniga konsistens så har den en tendens att lägga sig i vecken under ögonen. Dock tycker jag det är så med alla concealers och undviks bäst genom att inte överdosera produkten samt pudra lite nätt ovanpå concealern. Dock tyckte inte jag att den täckte finnar så bra MEN med det sagt det är sällan jag tar concealer på mina finnar på dagtid. Det ser lätt så kakigt ut och om jag ska vara ärlig stör det mig inte avsevärt.
Jag har den näst ljusaste färgen, nr 15, vilket leder mig till nästa fullpoäng. Den kommer i ett brett spann av nyanser. Från riktigt ljust till nr 30 som är den mörkaste, som jag misstänker är lämplig för om inte de mörkaste hudnyanserna så i vart fall relativt mörkt.
Priset är löjligt lågt på 99 kronor och produkten var dryg och höll länge. Den är redan inskriven i min "produkter-jag-måste-köpa-om-på-nytt-sekunden-den-tog-slut"-listan!

Pris: 99 kr *paus för applåd*
Betyg: 5/5
Var: Kicks, Åhléns osv
Köpa igen: Är svaret inte uppenbart!? JA!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar