torsdag 1 oktober 2015

Vi har köpt hus!

 Min minst sagt utmattande vecka håller i sig för nu har vi till på köpet köpt hus, skrivit på kontrakt och nu inväntar vi nagelbitaren husbesiktningen. Worst case scenario är ju att besiktningen visar någon enorm katastrof som gör att husköpet hävs, men jag väljer nu att vara glad. För det enda man kan ta ut i förskott är lycka. Mitt första move var att köpa drösvis med inredningstidningar och öppna upp worddokumentet "RENOVERINGEN". För det är lite av ett renoveringsobjekt vi köpt, men det ska vi väl klara av. Tillträde blir, om allt går vägen, 2 november och då börjar vi renoveringen och senast tre månader senare flyttar vi till Skanör. Då ska vi möta våren på Sveriges vackraste sandstränder, lära känna hur det är att ha trädgård och ta livets nästa viktiga steg. 
 Huset är från 60-talet och är inte så stort, 130 kvm, men tomten är större så i framtiden kan man ju bygga ut om man skulle få ont om plats. Men 1,5 plans hus på 130 kvm räcker gott och väl för mig, David och lilla Estrid (och alla hennes nallar). Tänk, jag kommer få ljusa golv, ett sprillans nytt kök och sprillans nytt badrum. En tvättstuga!!! Svimmar av glädje. Estrid ska få ett eget rum, David ett kontor och sen har vi två rum i fil och balkong, stora fönster och uteplats. Jag ska plantera vita, lila och svarta tulpanlökar, lavendel, pionbuske och magnoliaträd. Och nämnde jag egen tvättstuga. Herrejäklar vad jag ska tvätta!
Håll nu tummarna för besiktningen!!! 

7 kommentarer:

 1. Grattis! Ett äventyr väntar. Roligt, utmanande och fullt av maskrosor.
  Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kommer du och hjälper till och plockar? =)

   Radera
  2. Om du gör rent mina hängrännor!
   Mohaahaa
   Anette

   Radera
  3. Om du gör rent mina hängrännor!
   Mohaahaa
   Anette

   Radera
  4. hmmmm det lät inte lika lockande!

   Radera
 2. Åh härligt! en bra planerad tvättstuga med direkt ingång i ett rum med bara garderober och förvaring är min våta dröm!

  SvaraRadera
  Svar
  1. oh my god silken dröm sen! och så skulle man bara ha massa luktegott i skåpen. tvålar, doftljus, linnevatten. ja alles!

   Radera