måndag 19 oktober 2015

Fuffes bloggevent del 1

I lördags stod en buss och väntade på 35 förväntansfulla bloggare. Vi visste att vi skulle åka kl 13.00 och komma hem vid 00.00 och att allt där emellan skulle vara hemligt. Färden inleddes med underhållning på bussen i form av trubaduren Theo. Han sjöng för kung och fosterland och efter var smäktande ballad blev hans svettiga panna baddad och på bussen ropades det ut huruvida inte Theo kunde köra lite techno på gitarren istället och Theo provade tveksamt en E-type låt och sen höll vi oss till balladerna. Och inte mig emot! *balad-lover* På bussen serverades det flaskjäst cider och mat från Johan P i form av deras nya koncept lyxvardag, vilket är färdiga matlådor som levereras hem till dig. Efter 1,5 timmes lära-känna-varandra var vi framme. 
Det var hit vi skulle! Skeppars vingård, och prova Fuffes nya viner som han gör från druvor som växer i Kivik, samt ett rödvin som görs i samarbete med en australiensisk vinbonde. Jag dricker inte alkohol men kan ändå uppskatta det hantverk som ligger bakom ett bra vin. Jag är väldigt intresserad av mat och vin och jag vet att jag kommer köpa dessa viner för att bjuda min familj på. Men innan vinprovning skulle vi fota, mingla och sedan ta på ögonbindlar och transporteras till nästa överraskning. 
Fuffe säger hej och välkommen! <3 
Här hamnade vi! Mitt bland vinrankorna och fnissiga stog vi som en skock får och väntade ivrigt på att få ta av oss ögonbindlarna.
Emma gick laget runt med allas kameror och fotade oss där vi stod med våra ögonbindlar. 
Vad vi fick se när vi tog av oss ögonbindlarna? Det tar vi i del 2. För nu ska jag springa iväg och träffa mina kära Folkpartister och lyssna till liberala Sofia Nerbrand. Alltså så cool hon är, vill bara befriend omedelbart. Så kände jag förövrigt med Emma också. Jag har ju läst hennes blogg länge men in person blev det än mer glittrande och fint. Och så satt man där och fan-girlade och typ hade lite pirr i magen och tänkte att herregud-jag-är-ju-nästan-30 men ändå så ville man bara att det skulle klicka. 

Nej, hopp in i strumpebyxorna och på cykeln. 

3 kommentarer:

 1. Jag, som inte orkade ha med min stora kamera, fotade i blindo och resultatet var galet suddigt men det fick ändå komma upp på bloggen. haha
  Så himla kul vi hade!
  Kul att träffa dig med! Nu måste vi verkligen ta tag i den där fikan!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. vi hade verkligen kul och om jag fortfarande platsar i er grupp ses jag gärna snart igen! <3 ;) kram på dig

   Radera