tisdag 13 oktober 2015

Planering av den perfekta outfiten och returen av ett hus

 Något stort har hänt! Vi har nu bytt från liggdelen till sittdelen och Estrid är nöjd! Mycket nöjd faktiskt! Hur söt är hon inte på dessa bilder? Med mössan på sned och sådär trumpen mun som bara hon kan få till. Yttepyttegolli person! <3

Hur har det nu gått med huset? Inte alls. Vi lämnade tillbaka det. Besiktningen medförde för många mörka moln och vi vägde för- och nackdelar och kände att det blev övermäktigt. Samtidigt som denna process var igång åkte jag ju iväg på konferens med Malmö stads skolnämnder och det var FANTASTISKT! Politik, politik och så lite skitsnack på det. Jag älskade det och var verkligen som fisken i vattnet. Om vi flyttade till Skanör hade jag fått avsäga mig mitt förtroendeuppdrag och det hade varit så tråkigt. Sanningen är faktiskt att när vi tackat nej till huset gick lite en våg av lättnad över mig. Besvikelse också såklart, jag hade ju redan mentalt flyttat in. Men också lättnad för att jag kan fortsätta med mitt politiska arbete i Malmö. En härlig och dynamisk stad att vara politiker i, men också en stad med massa utmaningar. Och så är ju mina folkpartister i Malmö så himla goa och härliga och dem vill man ju inte bli av med!
Annars sitter jag mest och toksurfar på nätet efter den perfekta outfiten. Till helgen ska jag på värsta bloggeventet som Emma - att vara någons fru anordnar och kameror kommer gå varma och outfiten måste vara perfekt. Men vad tusan ska man ha på sig när den enda klädkod man fått är "bloggvänligt men ska funka på en åker"!? Dör! Så jag surfar och är inne på bloggar och webshoppar och vill endera stunden vara stram scandi-chic och andra stunden rik ryska så googlingarna sträcker sig mellan smokingkavaj och rosa minkpäls men inte blir jag klokare för det. 
Ute smattrar regnet mot rutan och jag som tänkte gå ut med Estrid fick tänka om. Det är ju inte kul med långprommis när det bara blir blött och jobbigt. Bäst att stanna inne och kura med te, P1 och tända ljus, så det är det vi gör nu. Kurar. Ikväll ska jag ha efterlängtad mama-time och träffa min bokklubb. Vi har läst utan personligt ansvar av Lena Andersson och läsupplevelsen var verkligen njutbar. Ja, det är verkligen en bok jag starkt rekommenderar! 

2 kommentarer:

 1. Vad bra att hon tycker om sittdelen! Det är ju spännande att få se lite mer ;-)
  Jag undrade faktiskt innan idag hur det gått med huset. Vad tråkigt att det inte blev nåt men så skönt ändå att det känns bra. Jag tycker om Malmö ;-)
  Jag hoppas att du har en bra kväll! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. men det är ju det! se sig omkring i den stora världen! <3 Vi hänger faktiskt inte läpp för huset. Jag är så glad att jag kan fortsätta med politiken. Insåg inte förrän nu hur mycket det faktiskt betyder för mig. Ha en fin dag! Kram!

   Radera