onsdag 9 september 2015

Skönhetspreppa och Göteborgsplanera

Vilken dag det varit. Det har varit fullt ös medvetslös och jag har inte haft en sekund att sitta ner med datorn. Det har varit en kelsjuk Estrid, babymassage, långpromenad, veckohandling, paketupphämtning och sen middag som skulle lagas. Helt hysteriskt! Nu sitter jag i soffan framför mad men och knaprar på Renée Voltaires ingefärakolor! Alltså tips tips! Så sjukt goda! Sådär härlig vuxensmak så de känns extra festliga att knapra på. 

Imorgon ska jag ut i riktiga världen igen och träffa alla juristkollegor från Malmö och Lund. Vi ska ha möte med ett kollegie jag är med i och det kommer bli riktigt härligt eftersom vi ska äta på Johan P. När man är mammaledig är det ju alltid bekväma kläder som gäller. Sådant man kan promenera länge i, sitta på golvet med och som tål att kräkas på och tvättas…om och om igen… Därför blir det så otroligt härligt att få göra sig fin. Och jag börjar redan ikväll med de tre favoriterna på bilden ovan. Fuktserum från Avéne som är nere på de allra allra sista dropparna. Avéne finns i Sverige men inte denna produkten, den hittar du på alla apotek i Frankrike. Tonern från Body Shop är en budgetfavorit. Men först en omgång med Emma S enzympeeling. Den gör jobbet, men bara precis. Inte en favorit i badrumsskåpen men som sagt, helt ok. 

Jag googlar runt på hotell i Göteborg. Jag ska dit om någon vecka på ett bloggevent och drar med mig David och Estrid. Nu vill vi bo på ett riktigt härligt och mysigt hotell och jag undrar om du har något bra tips. Jag har bara varit i Göteborg en gång och minns typ ingenting. Ingen hade varit gladare än jag om ni gav mig era bästa tips på hotell och butiker. Hit me!

2 kommentarer:

 1. Aldrig vart i Göteborg så kan inte hjälpa men ett bloggevent här uppe händer ju aldrig, får kanske dra ihop ett själv ? vill ju på nåt sätt boosta min blogg få den mera läst
  just nu verkar jag ha fått en envis förkylning och vi har med dietist börjat sätta ut gluten och Idun ska göra en tambiopsi. hoppas du får en skön torsdag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. klart du ska dra ihop det själv! bara gör det!!
   Jag vaknade i morse med halsont och allmän uschlighet så det blir en stilla innedag fram tills ikväll då jag måste iväg på en grej. Stackars Estrid att morsan hennes är så hängig. Och stackars Idun, ett jäkla skit att ni inte får rätt på det! Kram på dig

   Radera