onsdag 23 september 2015

När det ofattbara sker

 Ser ni dessa blommor!? Det sjukaste har hänt. Något har blommat om i mitt hem och det är sannerligen en första. För gröna fingrar har jag ej och när det dör ja då dör det rejält. Men denna luktärt har liksom kämpat på och helt plötsligt växte små skott och nu blommar det för fullt. Och det bästa av allt, varje blomma luktar så himla himla gott. Så nu står den där i köket och gör mig glad varje morgon jag hasar in för att fixa frukost till Estrid. 
På tal om frukost så måste jag berätta om hur bra våran morgonrutin blivit. Estrid vaknar och jag tassar ut i köket, kokar gröt och sätter på P1.  Jag tycker det är förvånansvärt kul att hålla på med grötblandning och skedmatning och när Estrid är mätt dukas vår frukost fram och så sitter hela familjen och äter frukost, lyssnar på morgonradio och gäspar ikapp över tända ljus och då känns vi som en riktig familj. Inte som två vuxna och en bebis, utan en riktig riktig familj. <3 

4 kommentarer:

 1. ledsen hjärtat men det är inte en porslinsblomma, det är en doftranka.
  pöss

  SvaraRadera
  Svar
  1. hahaha vad händer!? jag har noll koll uppenbarligen. Men den blommar, luktar gott och gör mig happyhappy var morgon! kram!

   Radera
  2. haha ja jag får väl göra det!

   Radera