onsdag 16 september 2015

Det börjar nog komma en tand

Där nere, till vänster, gryr något lite vitt och jag kan nog våga påstå att det är den första tanden vi kan se där. HERREGUD! En tand. Nej nej nej min lilla lilla bebis ska väl ännu inte få en tand. Ska hon inte vara tandlös och gulligulli i minst 18 år till!? Det är ju underbart att få följa utvecklingen hos ens lilla bebis, men går det inte fasligt snabbt? Först kommer tand, sen kommer skola och sen ska hon väl ut och backpacka i ett år och komma hem med något i batik. 

Det är spännande tycker jag, den här tandväntan. Helt plötsligt, poff, en morgon så är den framme. Vi får hoppas att vägen dit blir någorlunda smärtfri, mest för henne men också lite för oss! =) 

7 kommentarer:

 1. Vad tycker du om Stina Auer? Ser att hon skriver långa inlägg på sin blogg och sedan tar bort dem. Annonsera, säljer- tar bort. Vet inte vad är som händer riktigt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag läser hennes blogg ibland och tycker inget särskilt faktiskt. Inte min favoritblogg men jag har inte noterat det här med inlägg om du talar om. Och även om hon gör så, så är det hennes rätt. hon gör ju vad hon vill i sin blogg tänker jag.

   Radera
  2. Har hon ändrat sig de senaste åren?

   Vad tycker du när människor inte svarar på sms, meddelanden, inte håller vad de lovar och åker till exempel till möten när man bestämt något? Vad beror det på? Att man skiter i personen eller att personen ifråga som gör så har ett konstigt sätt?

   Radera
  3. Jag känner inte henne så jag kan inte svara på dina frågor tyvärr.

   Radera
  4. Det andra stycket handlar inte alls om Stina utan generellt i allmänhet.

   Radera
 2. Men så kul, första tanden.
  Det blir nåt o skriva om i babyboken :)
  Ha en fin fredag.
  Kram
  Jessica

  SvaraRadera
  Svar
  1. om jag bara kunde hitta den jäkla boken!!!! :(

   Radera