onsdag 19 augusti 2015

Hairenvy

 Alltså MAJOR hairenvy på min syster! Jag fixade hennes hår när hon skulle på bröllop och vilket svall hon har! Helt sinnessjukt! Och själv sitter man här med sina egna testar som på sin höjd ser rent ut i vart fall en dag. 
Jag har köpt en curlingwand och därför var det ju verkligen dags att inviga den! Man får underbara lockar med den ska ni veta! 

Idag är en lite mer sådär långsam dag. Jag har inte så mycket att säga, men desto mer att tänka på. Så jag lämnar er för stunden med dessa vackra bilder och hoppas att ni kanske jag ge mig några ord idag. Vad har du för planer de närmsta dagarna? 

8 kommentarer:

 1. Så fin hon blev i håret och vad söt hon är!
  Det e nåt jag önskar jag var bättre på, att göra lite fina frisyrer.

  Resten av den här veckan har jag ingen speciellt planerat. Ganska tråkigt. Den här veckan är den sista min sambo har jobb inbokat på ett tag. Det ska bli skönt att få vara lite lediga ihop.

  Jag hoppas att allt är bra med dig idag :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja hon är verkligen sjukt söt! men åh vad skönt med lite sambohäng. min jobbar så fasligt mycket nu och jag tycker hemskt synd om mig själv!

   Radera
 2. Jag förstår hur du känner :-( Min sambo jobbar alldeles för mycket!
  Ska du göra nåt roligt i veckan?

  SvaraRadera
  Svar
  1. våra tyska släktingar kommer på besök så jag ska ju träffa dem. Men annars blir det lugnt. david fotar ett bröllop på lördag så då ska jag och estrid fly solo. du då? några planer?

   Radera
 3. Vad kul! Kan du tyska?
  Nej, inget planerat, min sambo jobbar med. Så jag får väl se om vi hittar på något.
  Ska kolla lite på nätet efter ställen som säljer tårtor i stan till vår sons ettårskalaset. Vet du något ställe i Malmö kanske som gör goda tårtor eller andra bakverk?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är ganska bra på tyska men långt ifrån flytande. Den här tjejen gör fina tårtor på sådär riktigt american style. men om jag var du hade jag bett om marsipanöverdrag snarare än sugarpaste för det smakar bara som söt kartong.

   Radera
 4. Jag ser ingen länk, men det gör inget ;-)
  Jag hoppas ni får en bra helg. Ha det bra så hörs vi säkert!
  Kram

  SvaraRadera