tisdag 18 augusti 2015

Billig i drift

Min bebis är billig i drift! Här ser ni hennes nya favoritleksak. En urdiskad bregottförpackning. Fortsätter hon såhär så kan jag klara mig med kottar och pinnar tills hon tar studenten! 
 Vi har haft en långsam morgon framför SVT gomorron men nu börjar det bli dags att göra oss i ordning. Finlunch ute väntar och vi ska premiäråka tåg och det är ju lite nervöst, men det ska nog gå fint!
Finlunch och sen hem och snabbt byta om innan det är dags för utbildningskväll med Folkpartiet. Utbildning kring liberalismens historia väntar och jag hoppas att krypis är på sitt bästa studiehumör för hon får följa med. David ska försöka sig på det där Göteborgsjobbet idag och kommer därför inte hem förrän sent sent. Ja, om det inte ställs in igen för då står han väl innanför farstun snart igen! =) 

10 kommentarer:

 1. Verkar vara en himla kul leksak ;-)
  Min son tycker att avloppet på toa och toaletten är väldigt rolig nu och god också. Äckligt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. vadå avloppet? hur kommer han ner dit? alltså förlåt om jag är trög, men fattar inget! =)

   Radera
  2. Avloppsbrunnen vid badkaret. Han tycker om att pilla där i o lyfta av locket. Jag e snabbt på att ta bort honom när det händer. Hehe. Kanske jag som skrev konstigt :p

   Radera
  3. Min gnagde på toaborsten.....

   Radera
  4. mysiga ungar ni har töser!!! ;)

   Radera
  5. Vänta bara.....din kommer oxå äta ngt som du minst anar....

   Radera
 2. Mohahaha det går över.....

  mvh aka
  sister from another mister....

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha ja jag är väl rädd för det! =) *börjar spara omedelbart*

   Radera
  2. Årets skörd so far: ny slalomutrustning, moppe + moppekort, språkresa, helt ny garderob, växt 5 (!) cm på ett år och ökat två skostl. Äter som maten skulle vara slut imorgon och använder mitt dyra schampo. Det är det ENA barnet. Lillebror ligger inte långt efter...Tur att man älskar dom till himlen och tillbaka annars skulle livet kännas som ett ständigt pågående rån....

   Radera
  3. du får inkassera sen när du är på hemmet! =)

   Radera