söndag 8 juni 2014

För solen lös som aldrig förr

Från tidig morgon till sen kväll lös solen för min syster och hennes avgångsklass. Jag tackade min lyckliga stjärna att jag var förutseende nog att inte ta på mig strumpbyxorna där på morgonen. Jag hade dagen till en ära en ny klänning, från Wera Åhléns för den som undrar. Typ världshistoriens mest mångfacetterade klänning. Passar på jobbet, på festen, i trädgården och allt där emellan. Skorna har ni sett innan, snakeskorna från Bianco! Älskar!

Nu sitter vi här på ön och har precis ätit en söndagsfrukost. En sån med extra allt. Man vaknar alltid så tidigt här på ön för fåglarna kvittrar så oerhört högt. Det hör man aldrig i stan. Antingen kväver stadens ljud fåglarnas kvitter, eller så blir fåglarna lite extra tossiga av havsluften och den ostörda naturen? Vi ska bara dricka lite kaffe i solen och sen rullar bilen till Malmö igen. Jag känner mig rastlös och längtar hem. Söndagar är ju ändå den dagen man vill spendera i sin egen soffa, framför säsong 2 av orange is the new black, och vila sig i form till måndagen!

8 kommentarer:

  1. Svar
    1. tack! jag älskar den! är inne på typ fjärde dagen i rad som jag använder den! varför ändra ett vinnande koncept!? =) kram!

      Radera
  2. Fin klänning! Det låter så mysigt med extra allt frukost!

    Tack för din fina kommentar inne hos mig!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. tack hjärtat! men är inte det det mest underbara, när man kan äta frukost sådär jättelänge? underbart!
      kram på dig

      Radera
  3. Förstår att du tycker om klänningen, riktigt fin!

    SvaraRadera
    Svar
    1. och prislappen var inte alls särskilt farlig!

      Radera
  4. Jag fullkomligt ÄLSKAR denna klänningen på dig, magiskt snygg!

    SvaraRadera
    Svar
    1. tack! jag vet, den är så himla smickrande, enkel men samtidigt chic. sjukt bra köp!

      Radera