måndag 9 juni 2014

I've got some new shoes on


Vad lärde vi oss alla igår? Åk för Guds skull inte till sommarhuset under Sweden rock. Vi satt stilla i bilkö i timmar och vår bil har många bra egenskaper, men en fungerande AC är inte en av dem. Så jag gjorde det enda naturliga och köpte mig ett par nya skor. De är sådär "barely there" att jag inte kunde tänka mig något svalare. Det kan också vara så att jag led av akut solsting och därför spontantköpte ett par nya skor. Oavsett så älskar jag dem. 

Denna vecka börjar heelweek på jobbet. Jag har så jäkla mycket att göra. Så på fredag är det jag som gråter en glädjeskvätt när veckan är över. 

Jag hoppas ni alla får en fab måndag. Vad ska ni hitta på i veckan? Har semestrarna satt igång? Keep me posted! 

10 kommentarer:

 1. Var kommer skorna från? Berätta! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skorna är från Tamaris, som jag hittade på Jerns. De är sagolika!

   Radera
 2. Snygga! Ibland är spontanköp de bästa!
  Det är många som har mycket på jobbet nu. Mitt drar också igång denna vecka men sen jobbar jag bara nästa också. Sen väntar semester :-)
  Kram Helén

  SvaraRadera
  Svar
  1. en dag avklarad, fyra kvar och sen en lååååång helg! sen har jag en veckas semester i slutet av juni. och sen i juli drar min längre semester igång!
   kram på dig!

   Radera
 3. Hej - vad kul att du hittat till mig! :)
  Och du...vilka supersnygga skor!! Nu ska jag läsa vidare här hos dig... :)
  Kram Jennica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din kommentar! Du är välkommen att kika runt.
   Ha en fin dag! Kram!

   Radera
 4. Hoppas din vecka går fort, så den snart är över :) Men dagarna bara springer iväg tycker jag. Snygga skor förresten

  SvaraRadera
 5. Men åh du bloggar ju igen! Eller har kanske gjort det ett tag nu igen, men åh vad kul att du skriver igen och att jag hittade dig!

  SvaraRadera
 6. Hej! så fin kommentar! läste du littlepeache-bloggen eller? nu känner jag mig riktigt skamsen men jag kan inte riktigt placera din blogg? bloggade du under annat namn innan? kram på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, absolut ingen anledning till det för just då hade jag en sluten blogg :) Men ja precis, littlepeache-bloggen, så himla inspirerande =) kram!

   Radera