torsdag 25 juni 2015

Personlig födelsetavla


I Davids frånvaro har jag fått den välkända men ack så för ekonomin förgörliga sjukdomen stylingpsykosen! Jag letar efter ljus och lykta efter fina tavlor och har totalfastnat för den här. En personlig födelsetavla. Barnets födelsevikt och längd matas in och så får man en tavla med en bebis i storlek 1:1 av ens egen bebis. Gud, börjar typ gråta bara jag tänker på så himla fint att ha det hemma.

Personlig födelsetavla går att få i lite olika utformningar. Och de är alla så fina! En sån här får det bli! Det är bestämt. Men då jag precis råkade klick-klicka hem två ljusstakar får jag bida min tid lite för den här tavlan.  

4 kommentarer:

 1. Hej Frida! Du har en jättefin blogg! Hittade i förrgår hit via Blondinbella & tänker stanna! Min dotter föddes i december & jag känner igen mig i mycket av det Du skriver när loppan var i Estrids ålder! Tänkte be Dig att linka till stället där Du beställde tavlan, blev lite sugen själv :) Häftigt att det är en 1:1 skala, man glömmer u VERKLIGEN hur små de var.. Loppan väger redan nästan 9 kg nu! Stor kram från Tyskland

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Lotta! Tack, vad glad jag blir! Och ännu gladare för att du vill stanna! Kul att vi har tjejer i samma ålder! Såg att du hittade länken! Klantigt av mig att inte ha med en större länk, men jag glömde helt bort det! =) Kram på dig!

   Radera
 2. Oj så blind jag var! Hittade just bildkällan! Tack & kram

  SvaraRadera