fredag 2 augusti 2013

Ännu ett doftljus och lavendeldoftande strykvatten


Detta sagolika doftljus klickade jag hem för några veckor sedan. Den galna värmen har inte direkt uppmuntrat till tända ljus så därför har den bara blivit tänd ett par gånger. Nu skriker hela själen efter höst, rutiner, varma koppar te, enorma mängder böcker och oavbrutet brinnande doftljus.

Detta doftljus är från märket KEW Royal botanic gardens och doften är pion. Åh, vilken sagolik doft. "Det doftar lyx" är bästa sättet att beskriva lukten. Doftljus handlar, för mig, inte bara om själva doften och kvalitén utan en stor del av känslan sitter i förpackningen. Detta ljus kommer i en glasbehållare med sirlig utsmyckning i guld. Ljuset kommer i en fantastisk burk, som har blivit bästa förvaringen för bomullstussar. När doften, kvalitén och förpackningen är så ljuvlig som här så får hela ljuset lägenheten att kännas som en 7-rummare på upper east side i det stora äpplet. Ljuset köper du här.

Sen kommer vi till strykvattnet. Strykvatten? På en skönhetsblogg? Jajjemän! För skönhet är inte bara krämer och make up. Skönhet är en känsla, en liten detalj som förgyller livet och får något litet, i detta fall strykning, att förmedla lite flärd och lyx. För det är inte lyxigt att stryka. Men att stryka, med lavendeldoftande strykvatten, och sen hänga in ditt fina plagg i garderoben är skönhet för mig. Strykvattnet ger mig samma känsla som en walk-in-closet ger någon annan. (men ta mig rätt, jag drömmer också om en fet WIC och den dagen kan strykvattnet ta och kyssa sig någonstans. Men fram tills dess skänker det mig vardagslyxen som jag tycker är ovärderlig här i livet). Strykvattnet hittar du här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar