lördag 17 augusti 2013

NARS - brow perfector & brow gel

Få saker ger en så omedelbart chic look som ett par väl friserade ögonbryn. Enligt min smak ska de vara markerade, tjocka och hålla sig till sin naturliga form. Överplockade bryn är inte något för mig. Om jag ska vara ärlig är jag väldigt dålig på att plocka mina egna. Syrran, sadisten, brukar få i uppdrag att göra det åt mig när vi sammanstrålar på vårt lantställe.

Jag älskar produkter till bryna och nu kommer Nars ut med en brynpenna och en gel för bryna.
Pennan, som går under namnet brow perfector, har en unik oval form som ska underlätta att forma till bryna så att de blir alldeles perfekta. Plus i kanten för att pennan inte behöver vässas utan har en skruvfunktion! Det gillar jag skarpt! Pennan kommer i fyra olika färger och kostar 22 € (ca. 200 kr).

Brow gel är vad det heter. En gel för bryna. Även denna gel kommer i fyra nyanser, varav tre är i färg och en är genomskinlig, och ligger på samma pris 22€/200 kr. En färgad gel är kanon för er som inte är bekväma att använda pennor eller skuggor. En färgad gel hjälper till att definiera bryna på ett naturligt sätt utan att man behöver krångla till det.

Som vanligt är Nars svårt för oss svenskar att få tag i. Men det finns mängder med utländska sidor som skeppar internationellt. Jag har dålig koll på vilja, men tänkte snart unna mig en beställning från Nars och lär då kunna uppdatera er om hur det gick. Än så länge har jag inga produkter från Nars men har ett par måsten som jag vill lägga vantarna på. *pekar menande på Nars orgasm och Nars laguna*.

Har du koll på vart man bäst köper Nars om man bor i Sverige? Sharing is caring så berätta gärna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar