söndag 18 augusti 2013

the Body shop - camomille collection

23 augusti lanserar the Body Shop utökningar i sin Camomille kollektion. Tidigare fanns en sminkborttagning med kamomill men nu utökas den som sagt. Kamomill tar mig tillbaka till barndomens förkylningsdagar då Oma (mormor) hällde i en kamomillte med shit loads med honung. För "det hjälper mot allt". Det skulle även hjälpa mot svullna ögon *yes I'm a weeper* och sagt och gjort la jag två påsar på ögonen. Herre, vilken allergisk reaktion jag fick!

Men det är förlåtet och i det förflutna och det är med hopp jag ser fram emot dessa proukter. De innehåller fair tradeproducerad kamomillolja och består av fyra produkter.

Camomile Gentle Eye Make-Up Remover  135 kr/250 ml
Detta är samma remover som innan bara med en ny förpackning.Jag tror (rätta mig om jag har fel) att detta är en mjölkig remover och med sådana har jag aldrig haft tur. Det brukar bli ett fasligt klet i fransarna, svarta pandaögon och lite svid i ögonen.

Camomile Waterproof Eye & Lip Make-Up Remover  145 kr/150 ml
Detta är en flytande (vattnig) remover vilket brukar falla mig mer i smaken. Denna ska även bita på vattenfast mascara och borde ju som namnet antyder även funka effektivt på läppstiftsfärgade läppar.

Camomile Silky Cleansing Oil  210 kr/200 ml
Oh now we're talking! Jag har höga förhoppningar på denna olja. Rengöringsolja bara är så underbart på huden. "oil counteracts oil" vilket alltså betyder att rengöringsolja INTE gör dig fet utan istället rengör det från överflödig olja UTAN att torka ut huden det minsta. Denna ska, enligt Belezas blogg, innehållet sojaolja och mandelolja. Är man allergisk mot någon av de ingredienserna bör man såklart göra ett test innan man går crazy all over the place!

Camomile Sumptuous Cleansing Butter  185 kr/90 ml
Även detta är ju en galet intressant produkt. Rengöringskräm/smör kan verkligen vara en winner. För bästa resultat brukar jag smörja in produkten på ansiktet när det är torrt. Sen tar jag en blötad handduk och rengör försiktigt i cirkulära rörelser över hela ansiktet. Detta upprepas typ två gånger innan jag går vidare till "the second cleanse".

Kul produkter! Jag är pepp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar