måndag 5 januari 2015

För den tredje trimestern

 Vi är hemkomna från Ica Maxi och kylen är fylld med maaaaassa goda frukter. Så himla fräscht och gott. Jag lovade att visa er den fina presenten jag fick av David häromdagen. I fredags fick jag öppna en ask och i låg ett halsband från Syster P som jag tittat på i evigheter. Halsbandet fick jag i fredags då det var dagen vi gick in i graviditetsvecka 29 och officiellt gick in i tredje och sista trimestern. Nu är det bara 11 veckor kvar till BF. HERREGUD! Jag minns när krypis var 11 veckor gammal och vi tyckte det var sjukt hur snabbt tiden gick. Nu är vår lilla snutta 29 veckor och hon är klar där inne. Nu ska hon bara tjocka till sig.
 Halsbandet fick jag då David ville visa sin uppskattning sa han. Hur glad han är att jag bär bebisen så fint och bra och att jag är stark och positiv och håller modet uppe. Det är nog lätt för mannen att glömma bort att det är ett hästjobb att vara gravid och därför betydde den här gåvan så otroligt mycket. Jag bär halsbandet varje eviga dag och ska fota det på någon dag så ni får se hur himla himla fint det är. 
Plötsligt bestämdes det spontant att syrran och hennes härliga karl ska komma över på middag. Vi bor ju bara 5 minuter från varandra och alla är ju lediga imorgon. Det fick bli att slänga in en äppelpaj i ugnen. Nu ska jag snart börja duka och slänga på pastavattnet. Det blir det här receptet. Vi har lagat det innan och om maj gad vad gott det blev. Snabbt är receptet också. Och det gillar man ju framförallt på vardagarna.

Det är inte klokt vad jäkla härlig den här julledigheten varit! Jag bara njuter och känner mig så harmonisk. Måtte den känslan finnas kvar även efter förlossningen och att det inte bara är mina nya hormoner som gör mig så här zen! 

8 kommentarer:

  1. Wow! Vilket fint halsband. Fantastiskt fin gåva, vilken man du har :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. tack! ja, ibland undrar man ju vad man gjort för att förtjäna honom! =)

      Radera
  2. Gud vilket fint halsband :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. jag håller helt med dig! ;) jag är svag för de där enkla smyckena!

      Radera
  3. Fint halsband och en fin gest! Nog kunde jag tycka att maken skulle varit ännu mer omhuldande när jag gravid, själv hade jag väl knappt velat släppa honom ur sikte om han haft vårt barn i sin mage...

    SvaraRadera
    Svar
    1. jag får nog ändå säga att jag är rätt nöjd med Davids insats! Han tar stort ansvar över hemmet, masserar mig ofta och peppar, uppmuntrar och ger komplimanger. En riktigt bra partner att va gravid med.

      Radera