fredag 9 januari 2015

Ett missat sömntåg

Igår hade vi städdag såväl som tvättid. Det är inte det roligaste man kan göra på en torsdag eftermiddag, men det är ju så skönt när det är gjort. Igår bäddade jag sängen med nya, krispiga, manglade lakan som doftade fräscht och gott. Finns det något skönare än att krypa ned i en alldeles sprillans nybäddad säng? Jag är så sugen på nya lakan. Gärna lite piffigare från Gant, Lexington, Beach House och Mille Notti. Tycker ofta IKEAs lakan blir lite noppriga och de vita blir inte minst rätt så gulnade efter tiden. 

Dessvärre uteblev Törnrosasömnen och det är en mycket trött bloggare som sitter här på morgonkvisten. Jag sov ungefär en timme och sen var jag vaken ett par timmar mitt på natten. Sen slumrade jag om och när väckarklockan ringde ville jag dö. Så thank god att det är fredag idag. Nu väntar helg, sömn och världens mysigaste utflykt till Helsingborg. Jag och David ska göra min födelsedagspresent imorgon. (Jag fyllde den 18 oktober). Vi ska på lakritsprovning! Yej!

Men jag har inte varit så mycket i Helsingborg så därför undrar jag vilka affärer jag bara MÅSTE besöka. Släng iväg era bästa tips! Sen måste jag tacka för all feedback jag fått angående sänggaveln. Nu har ni satt griller i huvudet på mig angående om sänggaveln ska ha avtagbart tyg eller vara fäst med tryckknappar. Åh, livets stora frågor va!? =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar