måndag 12 januari 2015

Skönhetsupdate

De produkter som går på repeat just nu hos mig. Estelle & thild - detox mask. En djuprengörande lermask, typ. Denna graviditeten har verkligen fått min hy att fullkomligen balla ur! Jag har acne som inte är av denna värld. Alltså verkligen stora cystor, som aldrig går att klämma, och som bara gör såååå ont. Jag får för mig att denna masken lugnar ner allt. 
På ögonen testar jag just nu en ny eyeliner från Loreal, deras superliner. Läpparna pryds nu av Dior fluidstick i färgen "Pantone". Dessa fluidsticks måste vara det lyxigaste i läppstiftsväg för tillfället. Bara förpackningen gör ju en alldeles glad. Detta var en snabb liten beautyupdate. Har du inget härligt beautytip till mig?


Måndag igen. Det är ju inte klokt! Jag satt precis och bläddrade igenom min kalender. Jag har typ 8 veckor kvar att jobba innan jag går på mammaledighet. Det är ju inte klokt! Jag måste erkänna att jag längtar något så oerhört att få gå hem. Och stanna hemma. Börja förbereda mig mentalt, sova och vila mycket, yoga, visualisera och bara drömma om målbilden, att få se min lilla tös. Blir alldeles tårig bara jag skriver om det! Idag blir det gravidvattengympa, ni vet den där där vi flyter runt med våra magar i luften. Nedsjunken i en varm bassäng. Det kommer göra mig gott det!

Ha en fortsatt fin måndag vänner!

7 kommentarer:

 1. Är grymt sugen på Estelle & Thilds produkter, tack för titten hos mi´g så jag hittade hit :) kram Diana

  SvaraRadera
  Svar
  1. jag gillar verkligen hennes produkter. är det något särskilt du vill få tips på? jag är ju en riktigt skönhetsjunkie! =)

   Radera
 2. Hej! tack för att du kikar in med en uppmuntrande ord! Nä ska inte vara så hård men jag har alltid haft höga krav och tycker att alla andra lyckas jonglera så mycket.. Men jag har ju fem underbara kottar det ä rinte illa pinkat och tentan ja du den gick bra tror jag! Tyvärr spydde snart 4 åringen i bilen undertiden så pappan fick skura mednas jag skrev.. ha en fin måndagkväll!

  SvaraRadera
  Svar
  1. men herregud, med fem barn ska du vara nöjd att du ens kommer upp på morgonen, får fram någon sånär näring på bordet och inte glömmer nån unge på ica var och varannan dag! Youä're doing very well! <3

   Radera
 3. Åh, jag minns det som igår. Den där väntan...ville bara sluta jobba och boa in mig hemma och slippa trängas med folk på tunnelbanan med min stora mage. Har du planerat in att vara hemma ett tag innan BF? Så olika hur man känner där, själv tyckte jag att det var underbart att ta det lugnt hemma i 4 veckor innan...

  SvaraRadera
  Svar
  1. jag har planerat att gå hem 2,5 veckor innan BF. Eventuellt ytterligare en vecka om jag känner att kroppen motarbetar mig. men som jag längtar, att få gå runt och puffa kuddar, stryka bebisstrumpor och bara bo in mig! ahhhh, drömmen! =)

   Radera
 4. jag är sååå förvirrad vissa dar du skulle bara veta ... ;) tack kram!

  SvaraRadera