tisdag 17 december 2013

Med 2,5 dag kvar


Jag tjatar er till leda men herreguuuuud vad min kropp är trött och mitt sinne slött. Jag är i så stort behov av julledighet. Nu är det 2,5 dagar kvar till semester. Man kan inte riktigt förstå att det är dags. Det känns som att det var sommar och sol för inte alls länge sedan. Jag har så ont i kroppen. Ländryggen värker, höfterna gör rejält ont och ena axeln typ svider. Det känns som hela jag förfaller. Därför tog jag det mycket förnuftiga beslutet att försöka sträcka ut mig själv med lite yoga. Det var så skönt. På det där aj vad ont men oj vad skönt det är.

Medans jag låg där inne i Davids kontor och sträckte på mig var David i köket och kokade ihop en gulasch. Efter yoga och middag och en rygg som fortfarande gör ont tappade jag upp ett bubbelbad. Där har jag nu legat och tinat upp under tiden som jag lyssnat på radioprogrammet Kaliber.

Nu ligger jag kraschlandad i sängen. Jag ska dricka te, äta kardermummaskorpor och kolla Veckans brott. Men innan jag tackar för mig måste jag berätta om VAD jag ska ha på kardemummaskorporna. Nämligen äkta franskt smör med havssalt. Det går att köpa i köttdisken Thomanders på saluhallen i Lund. Det känns så oerhört lyxigt. Spatsera in på saluhallen och smaka, peka och sen köpa allt man tycker verkar gott. Som sist, då köptes det franskt smör. Spännande att se vad det blir nästa gång.

Slutligen vill jag bara säga tack till er som läser min blogg. På sistone har ni blivit lite fler och några av er har kommenterat och jag blir så himla glad. jag uppskattar det så!

2 kommentarer:

  1. <3 ska köpa franskt smör nästa gång jag är i Lund, promise! Näst efter skönhet och litteratur så är mat min kärlek.

    SvaraRadera
  2. åh exakt samma här! älskar att köpa skönhet, böcker och mat! mina tre passions in life!

    SvaraRadera