lördag 14 december 2013

Årslista 2013

Denna roliga årslista har jag helt fräckt snott från Jeanette Ohmans fina blogg! In och läs med er!

ÅRSLISTAN 2013Gjorde du något 2013 som du aldrig gjort förut? Ja, jag gick med i en gospelkör med 449 andra personer. Det var sådär men jag uppfyllde mina två mål: 1) gå en kurs, 2) slutför kursen
Genomdrev du någon stor förändring? Ja, jag gick i terapi vilket medförde mängder av förändring. Slutet av 2013 är liksom upplagt för att 2014 ska bli sådär sinnessjukt bra. Lite som bästa året i mitt liv. En kan ju alltid hoppas!

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Min fina vän Anna och hennes karl Anders fick en liten Thorsten. Älsk på det!
Vilket datum från år 2013 kommer du alltid att minnas? Den 19 oktober för då friade David till mig!

Dog någon som stod dig nära? Nej och tack gode Gud för det. Min älskade morfar överlistade cancern.
Vilka länder besökte du? Hmmm...bara Norge och Grekland som jag minns såhär on the top of my mind. 
Bästa köpet? Solklart! Vår bil! Vilken frihet och jag bara älskar när vi åker på bilturer!
Gjorde någonting dig riktigt glad? Mitt arbete faktiskt. En sådan ynnest att få älska sitt jobb, sina kollegor och sin chef så som jag gör. Mitt arbete kan vara nattsvart och sorgligt om man inte ser upp, men det kan vara lika glädjefyllt och rörande. Jag får helt enkelt jobba med mitt intresse och det känns jätteroligt. Sen gjorde förlovningen mig jättelycklig och det faktum att vi letar hus ihop. Sen blev jag jättelycklig av att bli nominerad till SKR:s styrelse
Saknar du något från år 2013 som du vill ha år 2014? Ett lite större socialt liv hade varit roligt. Några kulturintresserade personer som skulle vilja hänga med mig. Lite mer balans i livet och en uns mer harmoni. Men på det stora hela var 2013 som sagt väldigt rörigt men medförde bara positiva grejor.
Vad önskar du att du gjort mer? shoppat! skrivit. promenerat.

Vad önskar du att du gjort mindre? Tjaffsat och oroat mig.
Favoritprogram på TV? Masters of Sex, alla real housewives, revenge, house of cards, suits, the good wife osv osv osv. kollar på obscena mängder serier.
Bästa boken du läste i år? Dorian gray (fast jag har läst den flera gånger innan så det kanske inte gills) och senaste Denise Rudberg om åklagarassisteneten marianne!
Största musikaliska upptäckten? Oj så svår fråga. Jag svarar såhär: mina fina vänner broke the news att de ska vara med i melodifestivalen med ett nystartat band, så det är den största upptäckten. Pink pistols heter dem och ALLA borde rösta när det går av stapeln.
Vad var din största framgång på jobbet 2013? Att mina samarbeten med kvinnojourerna går så bra. Att klienterna rullar in. Att jag är ett år närmre att bli advokat. Att jag fakturerar så chefen blir glad!
Din största framgång på det privata planet? Jag har växt på det själsliga planet. Lugnare, gladare, tryggare och mer harmonisk. 
Största misstaget? Alla vardagstjaffs med Dave som bara är onödiga och tar energi. Annars har jag hållt mig i skinnet skulle jag tro.
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? gladare, med en ledsnare dipp på mitten, men jag avslutar med flaggan i topp gladare än på länge!
Vad spenderade du mest pengar på? Skönhetsprodukter. Mitt kontor ligger bredvid Kicks och jag är hon som gärna unnar sig.
Något du önskade dig och fick? Ja. En förlovningsring!
Något du önskade dig och inte fick? Ja, ännu har jag inget hus, ingen unge, ingen stor blogg, ingen större rikedom men vad gör väl det när man fick en förlovningsring! 
Vad gjorde du på din födelsedag 2013? Låg i sängen och var sjuk och lyckligt ovetande om att David dagen efter skulle fria. 
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Nej, jag tror faktiskt inte det. Jag känner mig jättenöjd och glad. 
Vad fick dig att må bra? Familjen, David, jobbet, min syster, min vän Katja, min egentid, promenaderna.
Vem saknade du? Nya vänner.
De bästa nya människorna du träffade? Träffade typ inga nya. 

Mest stolt över? Att jag är bra på mitt jobb. Och på det privata planet och jag tog tag i alla lösa trådar och gav mig fan på att tråckla upp röran och nu är allt uppordnat i ett prydligt garnnystan. (ja, någorlunda i vart fall)
Högsta önskan just nu? Att DET huset vi tittar på ska bli vårt!
Vad tänker du göra annorlunda nästa år? Typ allt. Har en känsla av att ingenting kommer bli sig likt 2014!

2 kommentarer:

  1. Vad roligt att hitta din blogg! Bra namn och superbra innehåll.

    SvaraRadera
  2. @peppe: vad fin du är! tack! jag är också så himla glad att jag hittade din blogg!

    SvaraRadera