tisdag 3 september 2013

NUXE - hand and nail cream (recension)

NUXE - hand and nail cream

Ett absolut måste på mitt kontor är en tub mjukgörande handkräm. Under sommaren har behovet av handkräm inte varit lika stort men jag märker på en gång att hösten är på väg. Nagelbanden ser genast trista ut och händerna blir torra. Idag använde jag den allra sista droppen kräm ur denna tub och det var faktiskt aningens ledsamt. Dock inte väldigt ledsamt då jag har en ny tub handkräm från Clarins som väntar på mig (och som jag vet är ett säkert kort).

NUXE Reve de Miel är en underbar handkräm och utan parabener, mineraloljor, syntetiska färgämnen och animaliska ingredienser får den plus i kanten. Mina händer blir mjuka, krämen sjunker snabbt in och doften är himmelsk.Med honung, solros och vitamin E skyddar och när handkrämen både händer och naglar. (Men jag har usla naglar och försöker vara försiktig med att få kräm på just naglarna, där föredrar jag en olja istället)

Pris: 125 kr/ 75 ml (helt ok pris på en rätt stor storlek)
Betyg: 5/5
Var: Apoteket
Köpa igen: Ja (under förutsättning att jag en dag finner mig stående utan en handkräm. Detta har då aldrig hänt eftersom just handkrämer har en magisk förmåga att ramla över en).


2 kommentarer:

  1. Har saknat dig lite, nominerat dig i blog your heart out award, kolla bloggen för mer info.

    SvaraRadera
    Svar
    1. ja det har varit sååååå mycket på jobb. hade en liten ofrivillig bloggpaus! vad fin du är som nominerat mig! Skriver en kommentar nu i din blogg! Kram!

      Radera