onsdag 4 september 2013

Blog your heart award

Duktiga bloggaren Little Miss Consumer har nominerat mig till Blog your heart award. När man blir nominerad i Blog your heart award ska man svara på fem frågor, nominera fem andra bloggare som har under 100 följare och berätta för dem att de är nominerade. Jag utgår ifrån att de menar följare på Bloglovin. Vill du följa mig på Bloglovin gör du det här.

1. Vad eller vem uppmuntrade dig att börja blogga?
Oj oj oj, jag startade min första blogg 2008 och det var faktiskt tack vare UnderbaraClara. Jag älskade (och älskar fortfarande) hennes blogg. Min förra blogg var rätt stor men med juriststudier, svåra år i Stockholm, inbrott, sviktande självförtroende och så vidare kändes den bloggen inte kul. Det var bara ett måste. Skönhet har alltid varit ett intresse och en dag sa min sambo "men varför börjar du inte blogga igen och då om skönhet". Sagt och gjort och denna blogg var född.


2. Hur valde du ämne att blogga om?
Ja svaret har ni ju ovan. Det var sambon min som hejjade på. Jag älskar smink och skönhet och har gjort det sen tidiga tonåren. Smaken har förändrats med åren, teknikerna förbättrade och antal produkter ökar markant men kärleken finns kvar.

3. Någonting som de flesta inte inte känner till om dig?
Jag är en mycket öppen person men märker med åren att jag minimerat hur mycket jag delar med mig av markant. Jag har stor social kompetens men är egentligen mycket introvert. Jag älskar att vara hemma och jag ÄLSKAR att bara umgås med mig själv. Det finns ingen jag har det så härligt med som med mig själv. Jag läser mycket och gärna. Jag har en brevvän, alltså en fin liten människa jag aldrig träffat utan bara skrivit handskrivna sirliga brev till. Jag arbetar på advokatbyrå och specialiserar mig på familjevåld och sexualbrott. Jag älskar kultur och är uppvuxen i en familj där teater, opera, musikal, musik osv var en ständig följeslagare. Jag dricker inte alkohol sen över 6 år tillbaka. (men är glad för att Systemet säljer riktigt smarrig alkoholfri bubbel these days). Jag är ett stort fan av lyx. Både bombastisk sådan men även vardagslyx. Jag är oerhört politisk engagerad och brinner för frågor kring feminism, HBT, skola och arbete samt invandring. Ja, det var lite om mig. 

4. Vilka tre ord beskriver din stil?
Kvinnlig, power & sexychic.

5. Vad gillar du att göra när du inte bloggar?
Laga mat i allmänhet och baka i synnerhet. Jag ser oerhörda mängder på serier och blandar upp det med dokumentärer. Jag går gärna på olika kulturella evenemang. Och just nu spenderar jag galna mängder tid på hemmet i en intensiv jakt på ett hus.

Mina nomineringar går till:
Drops of color - för mina naglar känns alltid som döden i jämförelse, men ack vad inspirationen kickar igång.
Drömteori - för hon har så himla bra blandning av allt skönhetsrelaterat. Man får ju galna shoppingbegär.
Littlemissconsumer - ja jag måste nominera tillbaka. För hade någon annan nominerat mig hade hon varit mitt absoluta första val. Jag är sååå obsessed med hennes blogg! Kan du snälla göra typ 10 inlägg om dagen???
Vintertroll - ja ok, hon har fler än hundra följare men är så himla bra! jag bara vill nominera henne! Hennes ansikte!!? Ja, söt som socker!
Sublimt - Även denna donna har fler än hundra följare men hennes blogg är ju bara så bra! så in mer er och läs nu!

Åh, det här var riktigt roligt att göra! Kul att knyta kontakter med dessa duktiga kvinnor!


2 kommentarer:

  1. Men åhh... tack så väldigt mycket för de snälla orden! Du har precis gjort min dag! :)

    SvaraRadera