torsdag 7 augusti 2014

I'm back, ready to make the city unstable

Tro det eller ej men jag är tillbaka. Sommaren, värmen, ledigheten, sömnbehovet, ja allt gjorde att bloggen fick ligga i vila. Jag har semester just nu och den är välbehövlig ska ni veta. Jag har semester även nästa vecka och att de tokvarma dagarna tycks vara över gör mig just ingenting. Jag är ändå inte så mycket för det där varma. Lite svalare dagar  är precis min melodi. 

Min resterande semester spenderas med familj och vänner, med näsan nersjunken i en bok och med långa sovmorgnar. Och såklart här på bloggen. Lusten är tillbaka och nu börjar vi gå mot hösten tillsammans. Och är inte det ändå den bästa av årstider?

6 kommentarer:

  1. Välkommen åter :-)
    Precis så ska semestern vara, lata dagar och inte göra mer än det man måste.
    Kram Helén

    SvaraRadera
    Svar
    1. tack hjärtat! =) så fint att du så snabbt kom in och la en kommentar! <3

      Radera
  2. Kul att du är på G med bloggandet igen! Ibland behöver man vila från allt.
    Har du tips på bra ögonskuggor? Behöver förnya mig. Tacksam för tips!

    SvaraRadera
    Svar
    1. MAC all the way! De är lite dyrare men så oerhört bra! mycket pigment, enorm kollektion att välja bland. Du kan köpa en palett med fyra hål och själv designa din ultimata palett för just dina färger. Annars är det många som vill köpa en palett med flera färger i. Då är Diors 5 färgs paletter fantastiska (om än lite mer pricy). Loreal har släppt nya singelögonskuggor som är otroliga i sina pigmentering. De kostar runt en hundring styck och köper du två-tre stycken har du oändliga valmöjligheter. kram och keep me posted on vad det blev för ögonskugga!

      Radera
  3. Kul att du hittat tillbaka.
    Jag har 3 dagar kvar nu på min sem, men jag mjukstartar nästa vecka med att endast jobba mån och tis sen är jag ledig resten av veckan, då ska jag bege mig till de Småländska skogarna och träffa kära vänner.
    Kram Linda

    SvaraRadera
    Svar
    1. skönt med mjukstart på jobbstarten. Det är lätt att det blir för mycket för en annars! =) kram på dig

      Radera