torsdag 31 oktober 2013

Födelsedagsprakt


Den 18:e oktober fyllde jag hela 27 år. Endast 3 år kvar till 30 och jag längtar! Varje år har bara gjort mig gott. Visare, gladare, klokare, kroppsvänligare, helt enkelt en mycket mer tillfreds människa. I år önskade jag mig mest bara skönhetsprodukter, och en annan sak (men det får bli ett helt eget inlägg). Och om jag blev bortskämd. Jag fick fyra saker som jag önskat mig i evigheter. Jag har klämt och kännt, längtat och trängtat. Men inte köpt. Jag har känt att jag inte behövt några av sakerna. Och en bodylotion som är så dyr som Kiehl's, nej det kändes syndigt.

Jag fick fyra sagolika proudukter.
Clinique chubby stick for eyes, "fuller fudge". En krämig chokladfärg som glider lätt på locket och ser sådär effortless underbart ut.
Rouge från MAC, "Welldressed". En ljusrosa blusher med ett sken i. Med detta rouge behövs inte en highlighter. Jag älskar det och har använt det varje dag sen jag fick det.
Läppstift från MAC, "costa chic". Krämigt rosakoralligt och alldeles alldeles underbart.
Slutligen Kiehl's klassiska corps crème - soy milk and honey whipped body lotion. Ja men ni hör ju! Bara namnet får ju en att vilja bada i den här krämen!

Har ni några av dessa produkter? Vad tycker ni om dem?

1 kommentar:

  1. Grattis på födelsedagen i efterskott, hoppas att du hade en helt fantastiskt dag, detta får mig att längta till min egen födelsedag i februari då jag blir hela 28 härliga år!

    SvaraRadera