måndag 7 juli 2014

Är det bara jag som fullkomligen försmäktar

Alltså svettfaktorn på mitt kontor nu är bara inspeakable! Det är så kvavt och varmt att jag gick ut till sekreteraren och frågade om han verkligen skulle tycka det var konstigt om jag jobbade i bikini. Och ja, det tyckte han. Han sa det inte per se men blicken sa allt. Så jag klampade in till mig igen, sitter demonstrativt vänd mot fönstret och stånkar vatten, har vi kallt vatten. I was not made for this weather!

Nu är det såhär mina vänner. Vi är klara med budgivningen. Alla är nöjda och vi har kommit överens. Men nu ska en besiktningsman komma dit och berätta om allt som är, kan bli och troligen kommer vara en framtida katastrof och skrämma livet ur mig. Och banken är så sträng och skrämmande och tankarna på om vi verkligen kommer ha ha råd med mat på bordet och hur blir det med barn, har man ens råd med dem slukar mig! Så, budgivningen check! Nu kör vi nästa steg! 

Om en visste det var såhär jobbigt att köpa hade jag bott kvar hos mor och far hela livet! ;)

4 kommentarer:

  1. Det är en konst att bara kunna hitta rätt hus (vi har letat i 5 år ....morr...) Jag väntar med spänning på att få se huset! Lycka till!

    SvaraRadera
    Svar
    1. letar ni fortfarande!? åh herregud, hur håller man hoppet uppe så länge? ja nu har vi bokat en besiktningsman och 10.200 kr vill han ha för jobbet! lät det inte dyrt? risken är väl nu att besiktningsmannen hittar alla möjliga katastrofer så vi känner att vi inte har råd att både köpa och fixa. suck, detta är en rysare! nagelbitare kallas det va? *tittar på mina numera stumpar till naglar*

      Radera
    2. Nää ...i förhållande till vad anticimex tar för att fånga en råtta så låter det som ett kap! :)
      De första åren kom vi bara inte överrens om hur, var o.s.v och med åren blev vi kräsnare. Jag vill knappt erkänna det ....men vi trivs bra i stan med närheten till allt, sen har vi vårt lilla torp som vi kan åka ut och lägga arbetstimmar på om vi känner för det.
      P.s. Var rädd om naglarna!

      Radera
  2. Jag längtar tills jag får komma och besöka er och vovven i nya huset och jaaaaa det är waaay too hooot!! Avskyr sommaren blörk.

    SvaraRadera