söndag 30 september 2012

Augusti glossybox review

Nu har det gått en månad sen jag fick min senaste glossybox och jag tänkte ge er en recension på produkterna.

* Orofluido - Beauty elixir
Denna hårolja är helt ok. Den är dryg, doftar gott MEN jag känner inte att den gör något för mitt hår. Den går in i håret men ger inte samma resultat som andra håroljor. Andra oljor gör mig hår superglansigt, otroligt mjukt och väldigt lättborstat. Denna olja gör typ ingenting. Jag är glad att jag fick den i min glossybox, och det var otroligt generöst att få en full size-storlek, men jag vill inte rekommendera denna produkt till er. Därför att det finns så himla mycket bättre håroljor ute på marknaden.
För 50 ml betalar du 169 kr.
Den får 3 § av 5 möjliga.

* BM beauty - pure mineral bronzer
Nej, flopp, skit, hamnade direkt i ge-bort-lådan. Det är jättefint att detta är en 100% naturlig mineralbronzer men färgen var rent för mörk för mig. Förpackningen är jätteliten och det var svårt att moderera mängden produkt på borsten. Lösa puderprodukter är inte heller något för mig. Det är svårapplicerat, faller ner på din hud som du gjort fin med foundation och kladdar ner HELA BADRUMMET OCH HANDFATET. Det tillsammans med den allt för mörka tonen fick mig att se ut som en påskkärring. Smink ska va kul, enkelt och göra en fin. En krånglig produkt som bara är besvärlig går bort för mig. Med detta sagt har jag inte burit bronzern en hel dag för varenda gång jag försökte mig på den blev det bara kaos. Tyvärr kan jag inte ge denna produkt ett betyg. Jag har inte kunnat testa den så bra som jag velat och därför lämnar jag en recension därhän.
För 4 g betalar du 119 kr. (rätt dyrt faktiskt)

* Jelly pong pong - lip frosting
Nu ska ni få se på en positiv recension. Jag älskar detta läppglans. Den rosa färgen är jättefin och lämnar en rosig mun. Även om själva glanset mattas ner under dagen behåller läppen en rosig ton. Den doftar jättegott. Däremot är produkten ganska svårapplicerad. Tuben är som en tandkrämstub, hålet där produkten ska ut är ganska stor och du måste trycka ut det på fingret och sen applicera med fingret. Det gör appliceringen relativit oprecis. Personligen har jag inga problem med applicering och det funkar bra för mig. Jag gillar verkligen denna produkt och även denna fick man i full size-storlek vilket var genröst.
För 15 ml betalar du 129 kr.
Den får 4§ av 5 möjliga.

* Weleda - Body lotion
Samma dag som jag fick denna produkt började jag använda den och den tog slut efter två gånger. Med andra ord gillade jag verkligen denna lotion. Doften är god, den gick direkt in i huden och framförallt gjorde den mig så himla mjuk. Detta var en wow-produkt och priset är kanon!
För 200 ml betalar du 199 kr.
Den får 5§ av 5 möjliga.

* Glossybox - lipstick
Nu blir jag faktiskt lite arg. Jag HATAR när glossybox slänger in sina egna produkter. Varför ska jag behöva betala så att de får göra reklam? varför ska jag betala för att få testa lyxiga härliga produkter när jag sen får deras skit. för ja, jag säger skit. Borsten jag fick för några månader sen var usel. Hårda borst och den gjorde applicering svår. Och nu fick jag ett läppstift i usel kvalité! Ni vet när man köper riktigt billiga läppstift så smakar de och luktar typ damm? De luktar gammalt? Så luktar detta läppstift. Detta känns som massproducerade läppstift från Kina som man köper på marknader i tron om att det är ett äkta märkesläppstift. Nej fy, jag får verkligen hoppas glossybox slutar upp med detta oetiska sätt. Det är ofin marknadsföring som inte passar sig när man tar betalt av sina kunder. Jag skulle, som jurist, vilja påpeka det faktum att glossybox marknadsförs med att man ska få testa olika märken och produkter, men att de aldrig påpekar att man kan få deras egna produkter. Det börjar närma sig området falsk marknadsföring.
Denna produkt får 0§ av 5 möjliga.


Dr Brandt - pores no more cleanser (recension)

Dr Brandt - pores no more cleanser

Denna ansiktsrengöring har fått otroligt bra recensioner och jag som är i en evig kamp för att motverka min hormonella acne hoppade direkt på detta tåg. Jag vet inte riktigt hur jag ska recensera denna produkt. Å ena sidan var den håll den mina finnar i någorlunda schack, men å andra sidan sved den djävulskt mycket när man fick den i ögonen. (och det fick jag varje gång jag masserade in rengöringen över ansiktet). Produkten är ganska dyr, men å andra sidan var den väldigt dryg.

För mig var denna rengöring inte bra. Min hy är normal & torr men acnebekämpande produkter passar oftast bättre för oljig hy. Därför tog denna rengöring bort all olja jag hade i huden vilket lämnade min acneområden otroligt torra men fick samtidigt min t-zon att producera mer olja vilket gjorde mig mer oljig än normalt.

Eftersom människor med acne har mycket olika hudtyper (även om de på apoteket tror att alla har fett hy) vill jag inte helt bortfärda denna produkt. Jag skulle faktiskt vilja tipsa om denna produkt. För om den kan hjälpa dig med acne, som har mer oljig hy än mig, så skulle det göra mig så himla glad för din skull.

Jag kommer inte köpa denna produkt igen, men vill som sagt även slå ett slag för den för er andra med mer oljig hy.

För 105 ml betalar du 390 kr. Det kan låta mycket dyrt men produkten var som sagt otroligt dryg.

Den får 3 § av 5 möjliga.

tisdag 25 september 2012

Uppsamlingsheat

Då tar vi oss en titt på vad förra veckan erbjöd i outfitväg.
 Piffade en tradig outfit med en blåguldig sidenscarf.
 Jeans & boots - H&M, kavaj & scarf - second hand
 Klänning - second hand, svarta pumps - clou, väska - mulberry, scarf - H&M.
 Rotade i smyckeslådorna och hittade dessa ljuvliga pärlörhängen jag ärvt av min gammelmoster. (Ni skulle bara se hennes smyckessamling! Oh my). Puderrosa scarf - H&M.
 Svarta chinos - H&M, boots - Monki, leopardpäls - second hand, kashmirsjal inköpt i paris
 Svarta chinos - H&M, pumps - clou, vit blus & blå kavaj - second hand
 Detta sagolika halsband köpte min man till mig på en av alla sina resor utomlands. Kan ha varit Bali eller Sri Lanka.
 Boots & jeans - H&M, Kofta - Karen Millen
Ballerina & chinos - H&M, väska Mulberry, orange blus - St Tropez, jacka - Escada

måndag 24 september 2012

Min första lön

Min första lön har redan landat på kontot och ni må tro jag känner mig rik! Från CSN till heltidslön är ju som att vinna på Triss. Pengarna riktigt bränner i fickan och jag surfar runt lite men vet av gammal (student)vana att jag kommer hålla i pengarna en liten stund till. Passande fick jag även idag ett mail från NARS om lite nyheter hos dem. Och de såg riktigt härliga ut.
 Ett alldeles ljuvligt litet reseborstset. Allt du behöver för att lägga en grym sminkning på resande fot.
Now we're talking. En ny palett vid namn "American dream" och innehåller färgerna:
topprad: bellissima, alhambra, silk road
bottenrad: galapagos, bali, tzarine
 Vilken ljuvig palett. Alla dessa färger är perfekta för en vardagssminkning såväl som för kvällen. Jag, som har mörkbruna ögon, är alltid på jakt efter paletter som är perfekta för just min ögonfärg. Och denna är perfekt! Men med det sagt så är ju bronsiga och bruna färger sagolika för blå ögon.

torsdag 20 september 2012

Body shop - vineyard peach

Den 24 september släpper Body Shop sin limited edition kollektion vid namn "Vineyard peach". Jag älskar produkter från Bodyshop och vill gå bezerk och köpa allt. Eftersom jag får min allra första lön som jurist den 25 kanske jag får bida min tid en dag och sen unna mig dessa fyra godingar.

Priserna är som vanligt mycket bra när det kommer till Body Shop. Stora förpackningar med relativt dryga produkter i. Åh, jag älskar dem!
Body Butter 200 ml, 175kr
Body Scrub 200 ml, 195kr
Shower Gel 250 ml, 80kr
Body Lotion 250 ml, 145kr

Känner redan att jag i princip bestämt mig. Eftersom jag inte har fått dessa som pressutskick får jag la ta och köpa dem själv. Så pepp är jag!

Voluspa - atelier provence lavande (recension)


Voluspa - atelier provence lavande

Som (självutnämd) skönhetsexpert är det säkert ingen chock för er att jag äääälskar doftljus. Oh my, jag skulle kunna skriva en masteruppsats i doftljus. Doftljus gör allt. Det ger god doft, lyx i hemmet, avslappning, något vackert att se på, ljus under mörkare tider. Olika dofter tar fram olika känslor. Många tycker det är hål i huvudet att köpa ett ljus för flera hundralappar. Men då ska jag berätta en sak för er. Billiga doftljus från IKEA har usel brinntid och använder inte all stearin vilket i längden gör det dyrt att gång på gång behöva köpa de där billiga ljusen. Detta ljus fick jag av mina föräldrar i december och jag har använt det massvis med gånger men först igår tog det slut. Ni förstår, så bra PPU (price per use)!!

Detta doftljus kommer från märket Voluspa som gör sannslöst härliga doftljus. Just denna modell har en brinntid på cirka 50 timmar. Eftersom jag inte köpt den själv är jag osäker på priset men genom att surfa runt har jag sett att de ligger någonstans mellan 225-350 kr beroende på storlek, lukt osv.

Dessa doftljus är sagolika och denna doft får en solklar 5§ av 5 möjliga!

I love... - strawberries & milkshake bubble bath and shower gel (recension)

(Förlåt för den pluttiga bilden)

I love... - strawberries & milkshake bubble bath and shower gel

Här har du en budgettvål. Den är billig, du får en stor flaska, produkten är inte särskilt dryg och lukten är hiskeligt söt och syntetisk. Men trots detta är jag så himla glad i den. Doften är jordgubbig och flaskan så näpen. Den gjorde sig så fint på min badkarskant. Ibland är det härligt att lyxa till det med en riktigt dyr och härlig tvål, men ibland känner jag bara att "nej, nu är jag verkligen inte sugen på att lägga pengar på något jag ändå bara duschar bort". (men sen kommer stunder då jag känner att livet bara måste bli härligare om en flaska från chanel står och glimmar i badrummet).

För 500 ml betalar du ynka 69 kronor vilket måste anses vara good value for money som man säger.
Du kan köpa den bl. a här

Jag kanske chockar er nu men jag ger denna syntetiska bubbelgumstvål 4§ av 5 möjliga! Det blir ingen femma för inte ens jag älskade doften så mycket. Men ett otroligt bra budgetköp.
 

onsdag 19 september 2012

Sephora - Instant eye makeup remover (recension)

Sephora - Instant eye makeup remover

På mitt första besök hos Sephora i Köpenhamn valde jag att gå crazy och köpa en massa produkter. Men dock bara produkter från Sephoras egna märke. Bland annat köpte jag denna makeup remover. Tack gode gud att jag köpte den lilla flaskan för det var en ren pina att behöva använda slut på denna produkt.

Removern var ganska effektiv. Sminket försvann men det krävdes en del gnuggning vilket resulterade i svidande och irriterade ögonlock. Själva vätskan sved i ögonen vilket är ett big no-no eftersom remover är "bound to end up in your eyes".

För 50 ml betalade jag 25 DKR (danska kronor)

Produkten är relativt effektiv, billig, och funkar kanske för den med mindre känsliga ögon än jag. Men jag kommer definitivt INTE köpa denna produkt igen.
Därför får den 2§ av 5 möjliga.

Real techniques - core collection

Som jag berättade i detta inlägget fick jag en god damn heartattack när jag insåg att eleven.se börjat sälja real techniques sminkborstar. Jag har en foundationborste för tillfället som jag inte är särskilt nöjd med och valde därför att satsa på att som första inköp, köpa "the core collection".

The core collection är skapad för att ge dig en perfekt bas och hud och följande fyra borstar ingår.

Borstarna beskriver jag från vänster till höger:

* Contour brush - detta är en spetsig, tjock och kompakt borste som är perfekt för att definiera konturer kring kindbenen. Antingen genom att använda contourpowder eller ovan kindbenen genom att applicera en highlighter. Jag älskar denna borste och känner mig så himla nöjd med denna. Jag använder den var dag.

* Pointed foundation brush - detta är en otroligt liten fondationborste vilket gör att det tar super lång tid att applicera foundationen samt att risken för borststräck är större. Däremot är denna borste ypperlig för att komma åt ordentligt under ögonen med concealer.

* Detailer brush - Detta är en borste lämpad för concealer eller som borste för läppstift. Denna är så liten, fin och perfekt rundad. Det gör att man verkligen kan måla läpparna på ett precist sätt. Jag använder denna borsten mest för att täcka mina finnar med concealer.

* Buffing brush - detta är setets stora stjärna. Detta är en borste som gjorts för puder eller mineralfoundations. Men jag använder det till min flytande foundation och resultatet blir underbart. Jag älskar denna borste och vill aldrig använda någon annan borste!

Förhoppningsvis kan jag snart köpa fler sminkborstar från detta märke och därmed fortsätta guida er igenom dessa underbara borstar.

tisdag 18 september 2012

Ett klargörande!

Jag har fått höra att min kommentarsfunktion här på bloggen varit otroligt besvärlig. Att spamrutan som ska fyllas i för att kommentera aldrig velat släppa igenom kommentarer.

Detta är nu åtgärdat så att det ska bli lättare att kommentera!!

PS: Är inte bilden ovan delicious? Allt jag älskar. Röda läppar, pärlor, diamanter, ädelstenar. Glammigt så det förslår! Såklart från Vogue Russia, min absoluta favvistidning.

måndag 17 september 2012

två kontorsmåsten

Här är två kompisar som kommer till sin fulla rätt på kontoret. Facemist från John Masters Organics samt en handkräm från Clinique. Efter en hel dag framför dataskärmen brukar mitt ansikte kännas torrt och glåmigt och huvudvärk kan vara på antågande. Med några spray av den lavendeldoftande spray känns man som på nytt. Man blir uppfräschad, pigg och sprayen kyler ner huden lite.

Handkrämen är ju ett givet inslag på mitt kontor. Mina händer blir alltid torra och framförallt nu när det börjar bli kallare. Men på kontor arbetar man också mycket med papper vilket jag tycker bidrar till torra händer.

Så här har ni mina måsten i produktväg för ett fantastiskt kontorsliv.

SkinPlans ambassadör

Idag fick jag ett underbart roligt mail! Jag har blivit utvald att vara en av 80 ambassadörer som i tre veckors tid ska få testa skinplans produkter. För en beautyjunkie som jag så känns det ju helt galet roligt!

Men låt oss backa bandet lite. Vad är då skinplan? Skinplan är ett hudvårdsmärke som bland annat går att köpa på Apoteket. Med SkinPlans vetenskapliga hudanalys, kan man på 1 minut mäta och se hudens exakta tillstånd, för att sedan förstå hur huden mår. SkinPlan är uppbyggt för att behandla 27 olika tillstånd på huden som torr-, känslig, irriterad, eksem, akne och kombinationer som t.e.x. både torr och fet hud samtidigt. SkinPlan verkar också anti-ageing. Sortimentet består av hudvårdsprodukter med rengöring, ansiktsvatten, serum, kapslar, krämer, masker och pulver.

Jag gick således till Apoteket och gjorde en hudanalys. Resultaten skickade jag in till SkinPlan och nu kommer jag få en serie produkter som jag funka på just min hud. Jag är så förväntansfull och det ska verkligen bli roligt att efter tre veckor gå tillbaka och göra om samma test igen.

Jag har testat det mesta men aldrig riktigt hittat rätt. Jag har aldrig hittat produkter som tar bort min acne utan att totalt torka ut huden. Jag har då provat återfuktande produkter som tagit bort torrheten men gjort min t-zon otroligt fet och odräglig. Produkter för normal hy har lämnat huden i ett relativt gott skick men där jag trots det ofta känt mig torr. Listan är lång och min frustration på topp. Därför kom denna överraskning så lägligt det bara kunde. Nu längtar jag efter att få produkterna på posten!

Outfits på jobbet

Nu påbörjar jag min tredje vecka på jobbet och tänkte det var dags att summera förra veckans outfits. Eftersom jag ännu inte träffar klienter varje dag, eller besöker tingsrätten dagligen är vissa dagar lite mner casual än andra. När jag ska till tingsrätten blir det någon form av kavaj, dräkt eller klänning.
Här kommer en liten summering.
 En detalj från jobbet. Matchar en röd kavaj med ett brett guldarmband.
Armbandet är en present från min man.
 Knytblusen måste vara det bästa som hänt oss som jobbar på kontor. I love it!
Denna är hundra år gammal och inköpt en gång i tiden på H&M.
Jag matchar den med svart kjol och svarta pumps.
 Chinos från H&M, armygrön topp och rosa ballerina som jag fått i present. Beige jacka som är köpt second hand.
 Svarta chinos från H&M, svarta ballerina från Scorett och den röda kavajen är second hand.
Svarta chinos från H&M, beige blus från Marlene Birger, svart/vit kofta från Karen Millen
 och pumps från Clou.

Som ni ser är de där chinosarna väl använda. Men jag har rensat ut typ 70 % av min garderob och vill bra ha good stuff kvar. Då är ju urvalet inte det största. Jag har fått för mig att det där med basgarderob nog är något för mig ändå. Men snart trillar min första lön in och då har jag ett par grejor jag vill införskaffa. 

Favoritdesigner

Jag fullkomligen älskar Marlene Birger och tycker varje kollektion är bättre än den före. Här är lite godingar som hade passat sig perfekt i min garderob.




söndag 16 september 2012

Manila Luzon - Hot couture

Jag har precis kommit hem från en 24-timmars blixtvisit i Stockholm. Dit åkte jag för att fira min bästa väns födelsedag. På denna fest började vi prata om drag, drugor, mitt sätt att vara dragqueen och hur jag ser på det. Det var fantastiskt roligt och det gladde mig verkligen vilket öppet sinne de flesta har inför drugor.

Videon ovan är en musikvideo från en av mina absoluta favvisqueens - Manila Luzon. Hon är sagolik! Inom några veckor ska hon släppa musikvideon till sin andra singel "Best XXXcessorie" och därför tänkte jag att vi hetslyssnar på denna låt "Hot couture" som är första singeln. Och vad ska man säga? Simply magnific!

torsdag 13 september 2012

Önskelista

Min födelsedag är på väg och julen likaså. Jag har ett extremt välutarbetat önskelistesystem och i dagarna såg jag några grejor som jag gärna lägger i min lilla (okej enorma) önskelista.
Dessa tre grejor har jag tokfastnat för.
 I väntan på THE ring får den ljuvliga sak pryda mitt finger.
 Läder, nitar och leopardmönster. Alla mina favoriter.
Har fått dille på smycken som lämpar sig på jobbet och dessa är perfekt!

onsdag 12 september 2012

MAC - Marilyn Monroe kollektion Höst 2012

Listen up alla Marilyn Monroe fans där ute. MAC släpper en höstkollektion baserad på Marilyns ikoniska make-up. Nu kan alla, om inte se ut som Marilyn, i vart fall efterlikna hennes look. Den röda munnen, en rejäl vinge, markerade ögonbryn och en porslinsaktig felfri hy. 
Kollektionen kommer att bestå av följande produkter:
Läppstift
Deeply Adored - Deep scarlet (Matte)
Charmed I'm Sure - Dark true red (Matte)
Pure Zen - Warm nude (Cremesheen)
Love Goddess - Mid-tone pink red (Satin)
Scarlet Ibis - Bright orange red (Matte)


Dazzleglass
Phiff! - Sheer yellow peach
Little Rock - Soft sheer white with pearl

Läppenna
Beet - Vivid reddish-pink
Redd - Clearly red
Cherry - Vivid bright blue/red

Ögonskugga
How to Marry - Soft White (Veluxe Pearl)
Preferred Blonde - Pale champagne beige (Veluxe Pearl)
Silver Screen - True silver (Veluxe Pearl)
Showgirl - Dark blue grey (Veluxe Pearl)

Kajalpenna
Smolder - Intense black
Fascinating - Intense matte white

Penultimate Eye Liner
Rapidblack - Rich deep carbon black

Penultimate Brow Marker
Universal - Natural warm taupe-brown

Ögonbrynsgel
Clear
Mascara
Extreme Black - Carbon black

Puder
Forever Marilyn - Sheer pale peach

Rouge
Legendary - Pale soft coral (Satin)
The Perfect Cheek - Neutral pink beige (Matte)

Nagellack
Vintage Vamp - Rich deep retro wine (Cream)
Stage Red - Dark berry red (Cream)
Flaming Rose - True red (Cream)
Kid Orange - Coral (Cream)
Rich, Rich, Rich - Glittery gold (Pearl)

Lösögonfransar
35 Lash - Dramatic lash with emphasis on the centre of the lash
 
Har jag rätt för mig släpps kollektionen i oktober. Om den inte finns i din lokala MAC-affär föreslår jag ett besök på MACs hemsida.

 


Isadora - Jewels of the orient

Hos en av mina favvisbloggar, Honi, såg jag ett inlägg om Isadoras nagellack för hösten. Jag kände att jag verkligen ville dela det med er. Isadoras nagellack är otroligt bra tycker jag. Pigmenterade, hållbara, prisvärda och snabbtorkande.
Hösten kollektion heter "Jewels of the orient" och är inspirerad av orientens starka färger. Kollektionen innehåller 12 lack och de kostar 69 kr/styck.
 night flight, dynasty, silk road, peacock
 beetle green, paradise green, black amethyst, oasis
ancient ruby, sultan palace, persian princess, orient express

Så många grymma färger. Jag vill gärna ha ancient ruby, sultan palace, orient express, black amethyst och oasis.
Vilka skulle du vilja ha?

tisdag 11 september 2012

Kicks lanserar smink

Bildkälla: Carins beauty

Läste hos Carin att Kicks ska släppa en egen sminkkollektion. Som jag längtar. Hoppas bara inte det blir lika trist som Gina tricots sminkkollektion. Den känns riktigt unken och billig. Lite som sånt smink man köper på marknader i Kina.

Jag har en Kicks butik precis bredvid vårt kontor (och det är livsfarligt). Gick in häromdagen för att ta lite foundationprover och kolla om kollektionen kommit in, men det hade den inte.Enligt Carin ska 135 produkter lanseras i oktober. I'll keep you posted!

måndag 10 september 2012

Håroljor

Jag har testat massvis med håroljor och fullkomligen fallit pladask. Jag älskar vad de gör med mitt hår. I detta inlägg recenserade jag maroccan oil och här berättade jag om macademia oil. Dock är det kanske inte solklart varför man ska använda hårolja.
Bildkälla

Hårolja ska användas därför att det är en strålande produkt som verkar på många olika plan. Oljan gör höret mjukt, lent och  glansigt, den kan verka värmeskyddande (men jag kompletterar alltid med ett riktigt värmeskydd) och det formar naturligt lockigt hår i fina lockar och tar bort friss.

Hårolja kan användas i torrt eller fuktigt hår. Jag tar en liten mängd produkt, storleken av en halv 10-krona, och fördelar jämnt över håret. Dock försöker jag undvika ha ta oljan vid hårbotten. Jag fokuserar på längderna och framförallt topparna. Håret blir inte fett av oljan utan tvärtom friskt och glansigt. Vissa håroljor är dock mer tunga i sin konsistens och passar sig bättre för lockigt hår och exempelvis inte på mitt fina, tunna hår.

lördag 8 september 2012

Weleda - Wild Rose Pampering Body Lotion (recension)

Weleda - Wild Rose Pampering Body Lotion
I glossyboxen för augusti fick man en provtub som innehöll denna bodylotion. Som ni vet var det inte alls länge sen jag fick boxen men lotionen är redan slut. Den var underbar! Sagolik doft, lätt att applicera och gick snabbt in i huden och min hud blev mjuk som en bebis behind. Krämen är från Weledas nya kroppsvårdsserie och Weleda går att köp både på nätet, åhléns och på i vart fall de privatägda apoteken.

nnehåll:Vatten, jojobaolja, alkohol, glycerin, nyponfröolja, fettsyraglycerid, äkta eteriska oljor, sheasmör, fettsyraglycerid, trollhasseldestillat, rosextrakt, lerjord, carrageen, xanthan.

 Rekommenderat pris för denna stora flaska är 199 kr, vilket får sägas vara ett mycket bra pris.

Jag ger denna produkt 5§ av 5 möjliga.

Följ mig

 Necklace - HM, orange/coral top - St Tropez, glasses - Smarteyes



En hel arbetsvecka


Vilken vecka hörni! Det var måndag och sen vips var det fredag. Dagarna har fullkomligen flygit fram och vid 22.00 var kväll har jag slocknat. Men det kommer ju med uppstart av ett nytt jobb. Många intryck, mycket att lära och komma ihåg, man är lite på spänn hela tiden och resultatet blir att man är helt slut. Jag har haft en underbar arbetsvecka som har inkluderat polisförhör, klientmöten, telefonsamtal, rättegång och jag har tom fått min alldeles egna klient. Allt är så otroligt spännande och jag älskar det.

För övrigt älskar jag livet med ett arbete. Jag är definitivt en rutinmänniska. Jag trivs när jag går upp samma tid, tar samma morgonbuss, har samma rutiner på morgonen, går hem vid samma tid (ja, i detta yrket blir det ju inte alltid så visserligen). Igår såg jag på en Jennifer Aniston rulle och slockande direkt efter. Idag blir det stora städdagen, men först vår bästa lördagsrutin - MELODIKRYSSET! Jag fullkomligen älskar det!

Här får ni lite bilder på outfits och detaljer från första arbetsveckan.
 Pink vintage peplumdress, pink vintagebelt with goldchain, black leatherpumps from Jerns
 Red nails, diamantring and bijouterie gold bracelet. Great accessories for work.
 Classic black leatherpumps.
 Green/yellow tweedjacket and Michale Kors watch in rosegold.
Green vintage tweedjacket, black chinos - H&M, pink ballerina and brown Mulberry Bayswater.